7 boekentips voor de zomervakantie

De zomer is officieel van start! Weet jij al welke boeken je meeneemt op vakantie, of thuis lekker in de tuin gaat lezen? We hebben 7 boekentips onder elkaar gezet.

1) Welk boek je leest aan het zwembad? Natuurlijk het debuut van Libby Page. Het zwembad is een ode aan zachtheid en vriendschap.

2) In De vergeten zomer van Carol Drinkwater gaat het over geheimen uit het verleden en familiemysteries in de onweerstaanbare Provence.

3) In hoeverre kan een plek je leven veranderen? De ontroerende roman Zomers aan zee van Tracy Rees laat zien dat het nooit te laat is voor een nieuw begin.

4) De New York Times-bestseller Kleine brandjes overal is een heerlijke roman, waarin korte metten wordt gemaakt met het idee dat je door georganiseerd te leven rampspoed kunt voorkomen.

5) De zomer die alles deed smelten van Tiffany McDaniel is een indrukwekkende roman die laat zien wat er in een gemeenschap gebeurt als angst voor het onbekende de overhand krijgt en hoe moeilijk de scheidslijn tussen goed en kwaad dan nog te definiĆ«ren is.

6) In Zomermeisjes probeert een jonge profiler de psyche van een seriemoordenaar tot de kern te ontrafelen. Hoe dieper ze graaft, hoe dichterbij ze komt. En hoe groter het gevaar wordt.

7) Zomertijd van Suzanne Vermeer is een superspannende zomerthriller en ideaal leesvoer voor op vakantie en vraagt om een verfilming!