Mijn zomers aan zee

Samenvatting

In hoeverre kan een plaats je leven veranderen?

1950. Chloe brengt elke zomer door bij familie in Tenby, waar ze eindeloze en onvergetelijke dagen op het strand beleeft. Alle zomers zijn even idyllisch, totdat ze een rijke, veel oudere jongen ontmoet waar ze als een blok voor valt. Op de avond van hun eerste date komt Chloe tot een ontdekking die haar de rest van haar leven zal achtervolgen.

2014. Nora‘s luxe leven verandert drastisch van het ene op het andere moment. In de onzekere tijd die volgt voelt ze zich het meest thuis op de prachtige stranden van Tenby. Maar Tenby verbergt een geheim – en Nora zal leren dat dit kleine stadje aan zee zelfs de meest pijnlijke herinneringen kan helen…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044977066
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Tracy Rees
Vertaler: Erica Feberwee
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 02-07-2018

Specificaties

ISBN: 9789046172049
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Tracy Rees
Vertaler: Erica Feberwee
Voorlezer: Ingeborg Wieten
Prijs: 9,99
Duur: 14 uur en 2 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 12-07-2018

Gerelateerde artikelen

5 x De mooiste zinnen

Soms weet een auteur met één zin precies dat te zeggen waardoor alles opeens op zijn plek valt. Wij delen deze 5 mooiste zinnen daarom graag met jou.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

9 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer