Mijn zomers aan zee

Samenvatting

In hoeverre kan een plaats je leven veranderen?

1950. Chloe brengt elke zomer door bij familie in Tenby, waar ze eindeloze en onvergetelijke dagen op het strand beleeft. Alle zomers zijn even idyllisch, totdat ze een rijke, veel oudere jongen ontmoet waar ze als een blok voor valt. Op de avond van hun eerste date komt Chloe tot een ontdekking die haar de rest van haar leven zal achtervolgen.

2014. Nora‘s luxe leven verandert drastisch van het ene op het andere moment. In de onzekere tijd die volgt voelt ze zich het meest thuis op de prachtige stranden van Tenby. Maar Tenby verbergt een geheim – en Nora zal leren dat dit kleine stadje aan zee zelfs de meest pijnlijke herinneringen kan helen…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044977066
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Tracy Rees
Vertaler: Erica Feberwee
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 02-07-2018

Specificaties

ISBN: 9789046172049
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Tracy Rees
Vertaler: Erica Feberwee
Voorlezer: Ingeborg Wieten
Prijs: 9,99
Duur: 14 uur en 2 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 12-07-2018

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met de boeken van Holly Hepburn!

Wat is er zo fijn aan de boeken van Holly Hepburn? Eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: aan de werelden van Holly Hepburn. Want dat is wat zij doet met elk boek dat ze schrijft: ze creëert een complete wereld waarin je volledig wordt opgenomen.

Blog
Lees meer

Over Bittere koffie van Simonetta Agnello Hornby

Ben jij benieuwd naar De verborgen kleuren van het leven van Laura Imai Messina? Redacteur Anne van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij deze bijzondere roman nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer