Bergen op het omslag van de Fjord van Jorn Lier Horst

Maand van de Scandinavische Thriller

Scandi magazine tweede editie

Januari is de Maand van de Scandinavische thriller.
Niet alleen zijn er nieuwe boeken van Jens Lapidus, Max Seeck en Fredrik Winter verschenen, in de meeste boekhandels vind je vanaf 6 januari ook het gratis magazine Scandi. In dit magazine vind je onder andere interviews, korte verhalen, leestips en een Zweedse puzzel.

Vraag ernaar bij je boekverkoper of lees het magazine online.

De thrillers in Scandi #2

Benieuwd naar de boeken die in deze editie van het Scandi magazine naar voren komen? Hieronder vind je een greep uit de boeken van A.W. Bruna:

Artikelen over scandinavische thrillers

Meet & greet Cilla en Rolf Börjlind

Cilla & Rolf Börjlind zijn ter gelegenheid van de verschijning van 𝘋𝘦 𝘚𝘢𝘮𝘢𝘳𝘪𝘵𝘢𝘢𝘯 even in Nederland en gaan bij een aantal boekhandels langs! Kom je ook?

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: John Grisham, Suzanne Vermeer, David Baldacci, Tom Clancy, David Lagercrantz en Fredrik Persson Winter.

Blog
Lees meer

Meer inspiratie en leestips

Op zoek naar nog meer thrillers om te lezen tijdens de Maand van de Scandinavische Thriller? Neem dan een kijkje op onze Scandinavische Thrillerpagina!