De schreeuw van de zeearend – Millennium 7

Lisbeth Salander is terug in een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.  

Samenvatting

Lisbeth Salander is terug!

In de wildernis van het hoge noorden van Zweden, buiten het zicht van de media en het grote publiek, zien grote rijke bedrijven hun kansen om onontgonnen gebied te ontwikkelen en te exploiteren. De enorme toestroom van nieuw geld trekt ook criminele bendes aan die in de schaduw opereren.

Lisbeth Salander is naar het noorden gereisd om een verbroken familieband te herstellen met een nichtje. Mikael Blomkvist is op weg naar de bruiloft van zijn dochter, maar raakt betrokken bij een zaak die zijn familie bedreigt en hem terugbrengt naar de onderzoeksjournalistiek. Het duurt niet lang voordat hun paden weer kruisen en ze meegesleept worden in zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

De schreeuw van de zeearend is het zevende deel in de iconische en zeer succesvolle Millennium-serie die Stieg Larsson ooit begon. Na zijn drie delen is de serie met drie boeken voortgezet door David Lagercrantz. Nu is het stokje doorgegeven aan de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff. 

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789056727505
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Karin Smirnoff
Vertaler: Edith Sybesma
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 31-05-2023

Specificaties

ISBN: 9789044935097
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Karin Smirnoff
Vertaler: Edith Sybesma
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 31-05-2023
De schreeuw van de zeearend – Millennium 7 Deel 7
De schreeuw van de zeearend – Millennium 7 Deel 7
Paperback:
24,99
E-book:
14,99

Gerelateerde artikelen

6 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer