Slagzij Deel 3
Slagzij Deel 3
Slagzij Deel 3

Een inspecteur wordt in koelen bloede neergeschoten, afrekening of waarschuwing? Wie is nog te vertrouwen?

Samenvatting

Inspecteur Sofia Kovic ontdekt een verband tussen verschillende moordzaken in Oslo in het afgelopen anderhalf jaar. Ze probeert haar baas, Alexander Blix, te bereiken nog voor ze iemand anders bij de politie op de hoogte brengt. Maar voordat Blix haar kan terugbellen, wordt Kovic doodgeschoten in haar huis. Het lijkt op een keiharde afrekening. En in het appartement onder dat van Kovic lukt het Blix’ dochter Iselin maar net om aan hetzelfde lot te ontsnappen. Vier dagen laten zitten Blix en misdaadjournalist Emma Ramm in een verhoorkamer tegenover de nationale recherche. Blix heeft een man doodgeschoten en Ramm heeft dit zien gebeuren. In het ziekenhuis vecht Iselin voor haar leven. Blix weet inmiddels niet meer wie hij nog kan vertrouwen. En wat erger is: hij weet niet of Iselin het zal redden. Bovendien is hij er niet zeker van dat hij de juiste man heeft neergeschoten…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400511392
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Jørn Lier Horst, Thomas Enger
Vertaler: Kim Snoeijing
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 22-03-2022

Specificaties

ISBN: 9789044932065
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Jørn Lier Horst, Thomas Enger
Vertaler: Kim Snoeijing
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 22-03-2022

Specificaties

ISBN: 9789046174302
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Jørn Lier Horst, Thomas Enger
Vertaler: Kim Snoeijing
Voorlezer: Casper Gimbrère
Prijs: 15,99
Duur: 9 uur en 16 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 14-04-2022
Slagzij Deel 3
Slagzij Deel 3
Slagzij Deel 3
Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Leesfragment

1.

De verhoorkamer had geen ramen, alleen grijze wanden; er stonden drie stoelen en een tafel in het midden. De lucht was klam. Warm.
Alexander Blix had vele uren in verschillende verhoorkamers doorgebracht, maar niet hier, bij de Landelijke Recherche. En al helemaal nooit aan deze kant van de tafel.
Hij voelde aan zijn voorhoofd. Het verband. De hechtingen deden zeer.
De gedachte aan Iselin veroorzaakte een felle pijn die van zijn maag naar zijn borst omhoogschoot. Dat lieve kleine meisje van hem. De angstige blik, het bewegingloze lichaam. Alles was zo snel gegaan. Hij had niet eens de tijd gehad om na te denken.
De deur ging open.
‘Sorry dat je moest wachten,’ zei de man die het vertrek binnenkwam. ‘Er gebeurt op dit moment van alles.’
Bjarne Brogeland was bijna één meter negentig en was, hoewel hij al tegen de vijftig liep, nog steeds gespierd. Hij zorgde er altijd voor er smetteloos uit te zien. Kortgeknipt, donker haar. Pas geschoren, meende Blix te zien. Meteen hing er een mannelijke geur in de kamer, zijn maag draaide zich bijna om.
Brogeland deed een paar voorzichtige stappen naar voren terwijl de deur automatisch achter hem dichtviel. In zijn ene hand had hij een glas water, in de andere een stapel papieren en een pen. Hij ging zitten, legde de papieren neer en nam Blix van top tot teen op, alsof hij wilde zien welk letsel die had opgelopen en zich daar tegelijkertijd een oordeel over wilde vormen.

Gerelateerde artikelen

5 thrillers om te lezen in de winter

In de winter is het natuurlijk geweldig om een bijpassende thriller te lezen; het liefst eentje die zich afspeelt op een afgelegen plek en waarin bergen sneeuw de revue passeren. Koude rillingen gegarandeerd!

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer