Drie Scandinavische thrillertips voor op vakantie

Weet jij al welke boeken je meeneemt op vakantie? We zetten drie Scandinavische thrillers met een fijn prijsje voor je op een rijtje. Vul nu je koffer met de beste thrillers!

Wiegelied Cilla & Rolf Börjlind

Wiegelied, het vierde deel in de Rönning & Stilton-serie is net verschenen in een voordeeleditie voor € 9,99. Een sterke plot, verhaallijnen die feilloos samenkomen, een meeslepende schrijfstijl en hoofdpersonen van wie je gaat houden; Wiegelied is een heerlijke thriller voor op vakantie. Nog niet eerder kennisgemaakt met het duo Olivia Rönning & Tom Stilton? Begin dan met Springvloed.
Lees meer

De doden hebben geen verhaal Gard Sveen

Met 480 pagina’s een lekker dikke pil voor op vakantie. Dit indrukwekkende debuut van Gard Sveen werd bekroond met zowel de Gouden Revolver voor de beste Noorse thriller als de prestigieuze Glazen Sleutel voor de beste thriller van Scandinavië. In De doden hebben geen verhaal wordt de oude verzetsman Carl Oscar Krogh dood aangetroffen in zijn huis, enkele weken nadat er in het bosrijke gebied rond Nordmarka oude botfragmenten werden gevonden, vermoedelijk uit de Tweede Wereldoorlog. De Oslose inspecteur Tommy Bergman en zijn team onderzoeken het verband tussen beide zaken. € 15,-.
Lees meer

Dochter vermist Mikaela Bley

Op een regenachtige dag in Stockholm verdwijnt een 8-jarig meisje spoorloos… Dochter vermist is het eerste deel in de serie rondom misdaadverslaggever Ellen Tamm. Ellen raakt geobsedeerd door de zoektocht naar het verdwenen meisje Lycke. Door een gebeurtenis in haar eigen leven raakt de verdwijning haar persoonlijk. Ze probeert haar emoties onder controle te houden en de zaak zo professioneel mogelijk te benaderen. Maar waar is Lycke? Ter gelegenheid van het verschijnen van Kwaad licht, het derde deel in de serie, is Dochter vermist nu tijdelijk verkrijgbaar voor € 4,99. Lees meer

Fijne vakantie!

Op deze pagina

Gerelateerde artikelen