Cilla en Rolf Börjlind

Cilla en Rolf Börjlind
Cilla en Rolf Börjlind zijn de meest gevierde scenarioschrijvers van Zweden. Hun crimeseries en -films worden gekenmerkt door sterke plots, maatschappelijk engagement en charismatische personages die worstelen met levensechte conflicten. De Börjlinds zijn verantwoordelijk voor maar liefst 44 films voor bioscoop en tv, waaronder 26 Martin Beck-films. Ze schreven tevens de scenario’s voor diverse tv-series. Als geen ander weten ze dus hoe ze met een spannend verhaal de lezer aan de bladzijden gekluisterd moeten houden.
Hun thrillerserie over Olivia Rönning en Tom Stilton verschijnt in dertig landen. De eerste twee delen bewerkten ze tot de tv-serie Springvloed. Inmiddels telt de boekenreeks over Rönning en Stilton zes delen: Springvloed, De derde stem, Zwarte dageraad, Wiegelied, Koudvuur en Bevroren goud. Het zevende deel verschijnt medio 2022. Bevroren goud is de winnaar van de VN Publieksprijs voor de Beste Thriller van het Jaar. Van de boeken van Cilla & Rolf Börjlind werden in Nederland en Vlaanderen al ruim 250.000 exemplaren verkocht.

Artikelen over Cilla en Rolf Börjlind

Meet & greet Cilla en Rolf Börjlind

Cilla & Rolf Börjlind zijn ter gelegenheid van de verschijning van 𝘋𝘦 𝘚𝘢𝘮𝘢𝘳𝘪𝘵𝘢𝘢𝘯 even in Nederland en gaan bij een aantal boekhandels langs! Kom je ook?

Blog
Lees meer