Rönning & Stilton

Cilla & Rolf Börjlind zijn de meest gevierde scenarioschrijvers van Zweden. Hun tientallen crimeseries en films worden gekenmerkt door sterke plots en charismatische personages die worstelen met herkenbare conflicten. Hun inmiddels zevendelige thrillerserie over Olivia Rönning en Tom Stilton verschijnt in dertig landen.

De Rönning & Stilton-reeks gaat over de jonge rechercheur Olivia Rönning en de oude rot Tom Stilton. Ze worden gedreven door een sterk gevoel van sociale rechtvaardigheid. Een zeer spannende, verrassende reeks.

Het achtste deel, Het Oog van de Nacht, zal verschijnen op 5 december 2023.

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

10 thrillers over vermissingen

Niet alle thrillers gaan over gruwelijke moorden. Veel spannende boeken zijn juist spannend doordat je als lezer niet weet wat er precies met het slachtoffer gebeurd is. Leven ze nog of is er toch moord in het spel? Wij geven je 10 boekentips voor thrillers over vermiste personen. Lees dus snel verder!

Blog
Lees meer