Ego is de vijand

Ego is de vijand
Ego is de vijand

Ego is de vijand van ambitie, van succes en van veerkracht. Het is een innerlijke tegenstander waar alle grote filosofen tegen waarschuwen. Gewapend met de lessen uit dit boek ben je klaar om de strijd met je eigen ego aan te gaan.

Samenvatting

Het heeft de carrières van jonge, veelbelovende genieën doen stranden. Het heeft fortuinen in rook doen opgaan en bedrijven aan de rand van de afgrond gebracht. Het heeft tegenslag ondraaglijk gemaakt en leren van fouten in schaamte veranderd. Zijn naam? Ego, onze innerlijke tegenstander.

In een tijd waarin social media, reality-tv en andere vormen van schaamteloze zelfpromotie worden verheerlijkt, moet de strijd tegen ego op vele fronten worden gestreden. Maar gewapend met de lessen uit dit boek zul je, zoals Holiday schrijft, ‘minder bezig zijn met het vertellen van verhalen over hoe bijzonder jij bent en daardoor vrijer zijn om jouw wereldveranderende doelen te bereiken.’

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400508910
NUR: 770
Type: Gebonden
Auteur(s): Ryan Holiday
Vertaler: Bonella van Beusekom
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 13-06-2017

Specificaties

ISBN: 9789044976366
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Ryan Holiday
Vertaler: Bonella van Beusekom
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 12-06-2017
Ego is de vijand
Ego is de vijand
Gebonden:
22,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

April: Maand van de filosofie

April is de Maand van de Filosofie, een jaarlijks evenement dat in het teken staat van het kritisch nadenken over onze wereld en onze plaats erin. Deze filosofische boeken een perfecte start als je je wil verdiepen in filosofie.

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer