Verloren onschuld

Een Inspecteur Lynley mysterie

Samenvatting

Wanneer de 9-jarige Hadiyyah Upman plotseling verdwijnt uit Londen, is sergeant Barbara Havers er net zo kapot van als de vader van het meisje. Hadiyyah is Barbara’s buurmeisje, met wier familie ze goed bevriend is. Omdat het meisje in het gezelschap van haar moeder was, staat de politie machteloos.
Vijf maanden later wordt Hadiyyah ontvoerd van een druk marktplein in de Italiaanse stad Lucca, waar ze bleek te wonen met haar moeder. De lokale politie start een grootschalig onderzoek. Barbara wil afreizen naar Italië, maar krijgt daarvoor geen toestemming van haar leidinggevende. Geheel tegen de regels in speelt ze informatie over de zaak door aan een van de landelijke sensatiekranten, met als doel de politie onder druk te zetten om toch iemand uit hun gelederen naar Italië te sturen. Door Barbara’s actie duikt Scotland Yard boven op de zaak. Maar in plaats van Barbara mag Thomas Lynley afreizen naar de Italiaanse stad. De zaak wordt bemoeilijkt door taalproblematiek en verschillen in lokale gewoonten en door het feit dat de Italiaanse autoriteiten zo snel mogelijk iemand verantwoordelijk willen stellen voor de ontvoering. Wie dan ook…

#elizabethgeorge

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400505490
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Elizabeth George
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 728
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 17-03-2015

Specificaties

ISBN: 9789044960983
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Elizabeth George
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 7,49
Aantal pagina's: 768
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 28-07-2014
Verloren onschuld Deel 18
Verloren onschuld Deel 18
Paperback:
15,99

Gerelateerde artikelen

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: Paula Hawkins, Hillary Clinton en Louise Penny, Suzanne Vermeer, Marc Raabe, Will Dean en Jørn Lier Horst.

Blog
Lees meer