Stormgevaar

Het Fluistereiland boek 1
Stormgevaar

Samenvatting

Becca heeft een zeldzame gave. Als zij daardoor ontdekt dat haar stiefvader iemand heeft vermoord, is ze haar leven niet meer zeker…

Becca kan de gedachten van anderen lezen en dat is lang niet altijd handig. Het blijkt zelfs gevaarlijk te zijn. Wanneer ze ontdekt dat haar stiefvader een moordenaar is, loopt ze zelf ook gevaar.

Becca's moeder zorgt ervoor dat Becca een andere identiteit krijgt en stuurt haar naar een oude vriendin op een afgelegen eiland, zodat ze zich daar kan schuilhouden. Als ze echter op het eiland aankomt blijkt de vrouw net te zijn overleden... Vanaf dat moment is Becca op zichzelf aangewezen. Om te overleven sluit ze vriendschap met een paar eilandbewoners, maar als een van hen een mysterieus ongeluk krijgt, is alle aandacht opeens op Becca gericht, Wat als hierdoor haar ware identiteit bekend wordt?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400502932
NUR: 285
Type: Mid-price
Auteur(s): Elizabeth George
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 10,00
Aantal pagina's: 336
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 13-08-2013

Gerelateerde artikelen

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer