Een onafwendbaar einde

Elizabeth George

Een beklemmende, aangrijpende literaire thriller van de koningin van de misdaadliteratuur.

Paperback:
15,99
Luisterboek:
11,99
Een onafwendbaar einde
Een onafwendbaar einde Deel 14
Een onafwendbaar einde Deel 14
Op deze pagina

Samenvatting

‘Joel Campbell was elf jaar oud toen hij met een busrit op het hellende pad naar moord terechtkwam.’ Dit is de angstaanjagende openingszin van deze literaire thriller van Elizabeth George. Een beklemmend verhaal over kinderen die door het milieu waarin ze opgroeien van hun toekomst beroofd dreigen te worden.
Toby is zeven, Joel elf en Ness vijftien wanneer hun grootmoeder hen dumpt op de stoep van hun tante Kendra. Kendra Osborne, een mooie vrouw van veertig, heeft weinig omkijken naar de schuchtere Joel en de geestelijk gehandicapte Toby. Joel is op school een teruggetrokken eenling, die zich plichtsgetrouw over zijn broertje ontfermt. Hun zusje Ness daarentegen, daalt steeds verder af in een wereld van junks, dealers en geweld. Als Joel en Toby op een dag worden bedreigd, zoekt Joel bescherming bij een ex-vriendje van Ness. Maar deze crimineel vraagt daar wel iets voor terug en Joel slaat daarmee een pad in dat regelrecht naar een desastreuze ontknoping leidt.

Specificaties

ISBN:9789400511293
NUR:305
Type:Paperback
Auteur(s): Elizabeth George
Prijs:15,99
Aantal pagina's:560
Uitgever:AW Bruna
Verschijningsdatum:06-08-2019

Specificaties

ISBN:9789044977806
NUR:305
Type:E-book
Auteur(s): Elizabeth George
Prijs:9,49
Aantal pagina's:552
Uitgever:AW Bruna
Verschijningsdatum:22-08-2018

Specificaties

ISBN:9789046172490
NUR:305
Type:Luisterboek
Auteur(s): Elizabeth George
Prijs:11,99
Aantal pagina's:
Uitgever:AW Bruna
Verschijningsdatum:04-12-2020

In de pers

'***** – Haar beste blijft In de ban van bedrog. George schetst prachtig hoe tegengestelde belangen binnen een geïsoleerde gemeenschap kunnen leiden tot moord en doodslag.' – VN's Detective en Thrillergids'Georges krachttoer van meer dan 500 pagina's – met en passant het liefdesleven van Lynley en Helen, en Barbara Havers' schoorvoetende contacten met de buren – is fascinerend, boeiend en ontroerend, een meesterwerk. En dat geldt ook voor In handen van de vijand.' –VN over Waar rook is...'Het is weer indrukwekkend te lezen hoe George zich een weg heeft kunnen banen naar het hart van haar tweede land, naar de zeden, gewoonten en taal. Daarom past haar die kroon, die altijd Engels bezit is geweest, zo goed.' – de Volkskrant over In de ban van bedrog'De schrijfster eindigt met een forse cliffhanger die zeer nieuwsgierig maakt naar het vervolg. Elizabeth George is weer in topvorm.' Crimezone.nl over In volmaakte stilte

Gerelateerde artikelen