Achter het licht

Het Fluistereiland, boek 4
Achter het licht Deel 4
Achter het licht Deel 4

Samenvatting

Seth Darrow is goudeerlijk, recht voor zijn raap en relaxed. De laatste tijd is zijn leven echter allesbehalve rustig…
Sinds zijn geliefde opa Grand een beroerte kreeg, heeft Seth alles in het werk gesteld om Grand weer thuis te krijgen, voor zijn tante misbruik kan maken van de situatie. Zij staat namelijk te popelen om Grands waardevolle onroerend goed in handen te krijgen.
Seth wil tevens zijn relatie met Prynne stabiliseren. Hij houdt van haar, maar heeft ze nu echt haar druggebruik onder controle?

Intussen is het leven gecompliceerd voor de andere bewoners van Whidbey Island. Derric heeft Rejoice teruggevonden, zijn zusje dat hij moest achterlaten in Oeganda, maar niemand – Rejoice incluis – weet dat ze zijn zusje is.
Jenn heeft ontluikende gevoelens voor haar teamgenoot Cynthia, iets wat haar streng christelijke moeder nooit zou goedkeuren. En Becca, die nog steeds onder een valse identiteit op het eiland woont, verbergt het grootste geheim van iedereen.

In dit laatste, razendspannende deel van de Fluistereiland-saga worden geheimen onthuld en harten gebroken – en sommige levens zullen voorgoed veranderen…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789022999837
NUR: 285
Type: Paperback
Auteur(s): Elizabeth George
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 311
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 15-11-2016

Specificaties

ISBN: 9789044961409
NUR: 285
Type: E-book
Auteur(s): Elizabeth George
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 07-05-2017
Achter het licht Deel 4
Achter het licht Deel 4
Paperback:
17,99
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer