Boeken
Thrillers

Prooi

€ 21,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

***** 'Natuurlijk volgt een stevig eindschot, dat past bij deze formidabel opgebouwde thriller.' Vrij Nederland

Niemand had om de zaak gevraagd, noch Griessel, noch Cupido. Het lichaam van Johnson Johnson was naast het spoor gevonden, net buiten Drie Susters. En de Valken mogen de rotzooi van de SAPS weer opruimen, zoals gewoonlijk.
Twee verdachte passagiers aan boord van de meest luxueuze trein ter wereld, waar de man kennelijk van afgesprongen is, lijken in rook opgegaan.
In Bordeaux geniet Daniel Darret van een rustig bestaan, nadat hij zijn gewelddadige verleden achter zich heeft gelaten. Maar dan doet een oude kameraad een beroep op hem om zijn vaderland te dienen. Zijn prooi: de corrupte president. Lukt het de Valken de aanslag te dwarsbomen? Intussen heeft een stel meedogenloze Russen het op Daniels leven gemunt.

  • Verschijningsdatum: 12-2-2019
  • ISBN: 978-94-005-0839-2
  • Aantal pagina's: 408
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Karina van Santen, Martine Vosmaer
  • NUR: 305
Uit de pers
**** 'Meyers potente cocktail van spannende actie, maatschappijkritische reflecties en beeldrijke couleur locale doet fans telkens weer reikhalzend uitkijken naar zijn nieuwste boek.' Gazet van Antwerpen
**** 'De ervaren thrillerlezer zal veel plezier beleven aan de onvoorspelbare koers die Meyer uitzet. Hij krijgt kostelijke dialogen, wervelende acties en onverwachte plotwendingen te verstouwen, en steekt wat op over de Zuid Afrikaanse Politiek, cultuur en eetgewoonten.
Meer over dit boek
Zorg voor je self-care met Mayra Louise Meld je aan voor de online training