Nog meer tips voor Vaderdag

Op zondag 17 juni is het weer tijd om je vader in het zonnetje te zetten. Om hem te bedanken voor alle klusjes in je huis, geef je hem graag een mooi cadeau. Of heb je een vader met twee linker handen, maar heeft hij wel altijd een luisterend oor? Ook dan hebben wij de beste tip voor een Vaderdagcadeau. Namelijk: een goed boek! Naast de spannende tips, hebben we hier nog meer tips die zorgen voor enkele uurtjes vermaak.

1) Al maandenlang hoog in de bestsellerlijsten, dus eigenlijk een must-have: De edele kunst van not giving a f*ck van Mark Manson.

2) Ontdek het fascinerende samenspel tussen dieren en de natuur in Het geheime netwerk van de natuur van Peter Wohlleben.

3) Alle keepers zijn gek, tenminste volgens Leo Oldenburger. In Keepers zijn gek vind je leuke anekdotes en grappige verhalen om dit feit te onderbouwen.

4) Houd je vader van snacken? Dan kan je hem aan het werk zetten om zijn eigen snacks te maken. Lees de heerlijke recepten in Vet lekker van 24 Kitchen-kok Danny Jansen.

5) The Wow Starts Now van Theo Hendriks is een boek vol goede ideeën die jouw vader helpen zijn eigen ideeën te herontdekken met behulp van storytelling.

6) Wij als mensen kunnen nog veel leren van de wolven. Hoe? Dat lees je in De wijsheid van wolven van Elli H. Radinger.

7) Waarom hebben sommige kleine ervaringen zoveel impact dat ze ons veranderen – en hoe kun je zulke bijzondere momenten creëren in je leven en werk? Leer het in het interessante boek De kracht van het moment van Chip & Dan Heath.