Boeken
Thrillers

Wiegelied

€ 19,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

'Het verhaal staat voortdurend onder hoogspanning, eist van de lezers empathie met de goed uitgewerkte karakters. Een boek wat er stevig inhakt.' De Limburger

Op een nacht vindt de dakloze Muriel een huilend meisje midden in het centrum van Stockholm. Ze heet Folami en is een vluchtelingetje. Muriel neemt het kind onder haar hoede en brengt het naar haar tijdelijke onderkomen.

Elders, in Småland, wordt een graf ontdekt met daarin het lichaam van een jongen wiens keel is doorgesneden. Het team van commissaris Mette Olsäter, met daarin de jonge rechercheur Olivia Rönning, gaat naar de plaats delict om de moord te onderzoeken. In de buurt van het graf wordt een mes gevonden met een inscriptie die erop wijst dat de jongen het slachtoffer is van een Roemeense criminele organisatie.

Tom Stilton biedt zijn hulp aan bij het onderzoek en wordt samen met Olivia naar Boekarest gestuurd om te achterhalen wie de jongen en zijn moordenaars kunnen zijn. Ze komen een verdachte organisatie op het spoor. Hun onderzoek blijft echter niet onopgemerkt en algauw verkeren ze in levensgevaar.

  • Verschijningsdatum: 14-2-2017
  • ISBN: 978-94-005-0783-8
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Corry van Bree
  • NUR: 305
Maak je persoonlijke leeslijstje!

Meer weten over psychologie en/of spiritualiteit?

Doe de test!
Reserveer nu! De nieuwe Paula Hawkins

In het water verschijnt 2 mei, zorg dat je ‘m al eerste hebt!

Sluiten Reserveer nu!