Sterveling

Sterveling Deel 9
Sterveling Deel 9

Samenvatting

Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De Nowhere Man. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt, hoe gevaarlijk de vijand ook is. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt.

Zijn naam is Evan Smoak, maar vrijwel niemand weet dat. Hoe zou iemand ook kunnen vermoeden dat achter de zo onschuldig uitziende, wat saaie man, een van de dodelijkste personen ter wereld schuilgaat? Een man die reeds op twaalfjarige leeftijd werd gerekruteerd voor het Orphan-programma, een officieel niet-bestaande sectie binnen de geheime dienst, om te worden opgeleid tot assassin. Een man die als Orphan X talloze missies uitvoerde namens een overheid die zijn bestaan ontkende, totdat hij besloot dat leven achter zich te laten en in het niets te verdwijnen.

Nu zet Evan Smoak zijn aanzienlijke persoonlijke vaardigheden en middelen in om hen te helpen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Maar de overheid die ooit zijn werkgever was, wil daar niets van weten. Want niemand, maar dan ook níémand, mag ooit achter het bestaan van Orphan X komen…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400517493
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Gregg Hurwitz
Vertaler: Erik de Vries
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 480
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 06-08-2024

Specificaties

ISBN: 9789044937220
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Gregg Hurwitz
Vertaler: Erik de Vries
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 480
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 06-08-2024
Sterveling Deel 9
Sterveling Deel 9
Paperback:
24,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

12 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer