De machthebbers

De machthebbers Deel 7
De machthebbers Deel 7
De machthebbers Deel 7

Een razendsnelle thriller vol actie, twists en gedenkwaardige personages, voor liefhebbers van David Baldacci, Lee Child en James Patterson.

Samenvatting

Aragón Urrea is een drugsbaron in zuidelijk Texas. Hij is tevens een van de steunpilaren van de lokale gemeenschap – hij zorgt voor gerechtigheid voor de onderdrukten en biedt een toekomst aan de kanslozen. Maar hoeveel geld en invloed Aragón ook heeft, hij staat machteloos wanneer een drugskartel zijn achttienjarige dochter ontvoert en meeneemt naar hun zwaar beveiligde hoofdkwartier in Mexico. Om haar te redden, ziet hij geen andere mogelijkheid dan de hulp in te roepen van ‘de Nergensman’.

Voor Evan Smoak is het geen uitgemaakte zaak dat hij Aragóns dochter veilig thuis kan brengen. Hij moet de onneembare vesting van een zwaarbewapend kartel zien binnen te dringen. Maar de vraag is: is hij überhaupt bereid deze misdadiger te helpen, ook al betreft het een goede zaak?

Goed om te weten

  • Het zevende deel van de Orphan X-serie
  • Voor liefhebbers van Jack Reacher en Jason Bourne
  • Internationale bestsellerauteur

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400514102
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Gregg Hurwitz
Vertaler: Jan Mellema
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 544
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 05-07-2022

Specificaties

ISBN: 9789044933178
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Gregg Hurwitz
Vertaler: Jan Mellema
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 332
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 05-07-2022

Specificaties

ISBN: 9789046176931
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Gregg Hurwitz
Vertaler: Jan Mellema
Voorlezer: Ad Knippels
Prijs: 15,99
Duur: 15 uur en 31 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 04-08-2022
De machthebbers Deel 7
De machthebbers Deel 7
De machthebbers Deel 7
Paperback:
24,99
E-book:
12,99

Leesfragment

1

Een wereld waarin mannen als hij rondliepen

Sommigen noemen het engelen en duivels.
Anderen hebben het over hun emoties of ongewenste driften.
Aragón Urrea kende het als een tweestrijd in de krochten van zijn ziel.
Hij stond aan de rand van de glanzend gepoetste dansvloer en kijkend naar zijn dochter, die tussen groepjes vrienden en vriendinnen heen en weer stuiterde in haar oranjebruine quinceañera-jurk, wist hij dat hij nooit zo verdorven kon zijn als zijn reputatie deed vermoeden, want zij was aan hem ontsproten. Anjelina’s haar viel half voor haar ogen. Haar huid was zacht als satijn. Tejano-wangen, net als haar moeder, vol en strak. Een ongelofelijk lieve blik in haar ogen.
Haar hoge hakken met glittersteentjes bungelden naast haar, de riempjes om haar wijsvinger gewikkeld, en ze wiegde met haar hoofd heen en weer op de muziek. De band speelde een cover van de Stones. Wild, wild horses couldn’t drag me awaaay. Hij had Mick Jagger tien miljoen dollar geboden als hij naar dit godvergeten oord in Zuid-Texas zou vliegen om dat nummer in eigen persoon te komen zingen, maar Mick Jagger had geen tien miljoen dollar nodig, noch de schade die zijn reputatie daarmee zou oplopen.

Gerelateerde artikelen

12 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer