Zonder paniek geen paradijs

22.99
13.99
Op deze pagina

Samenvatting

Na zijn jeugd op het terrein van een psychiatrische instelling, een tussenjaar in de Amerikaanse Wild West en een bijzonder ontmoedigende tijd aan de theaterschool, is Joachim een jonge, niet echt succesvolle acteur. Als hij Hanna ontmoet, een ambitieuze en briljante studente, lijkt zijn liefdesleven tenminste ergens heen te gaan. Maar dan verschijnt Franka, danseres en compleet het tegenovergestelde van Hanna. En dan is er nog Ilse, een bakker, in wier keuken hij zich gelukkiger en veiliger voelt dan waar dan ook. De vraag is: kan dit allemaal goed gaan? Het antwoord is: nee.
In zijn vierde autobiografische roman vertelt Meyerhoff ontroerend en vermakelijk over zijn strubbelingen met de liefde. Wederom een onvergetelijk boek!

Specificaties

ISBN:9789056726072
NUR:302
Type:Paperback
Vertaler(s): Jan-Bert Kanon
Prijs:22,99
Aantal pagina's:384
Uitgever:Signatuur
Verschijningsdatum:28-08-2018

Specificaties

ISBN:9789044977073
NUR:302
Type:E-book
Vertaler(s): Jan-Bert Kanon
Prijs:13,99
Aantal pagina's:384
Uitgever:Signatuur
Verschijningsdatum:27-08-2018
**** 'Meyerhoff flikt het hem weer met dit vierde deel van zijn autobioreeks: op verraderlijk losse toon, vaak hilarisch en bijna altijd geestig toch volkomen ernstig schrijven over het leven van Joachim en dat van ons.' – De Limburger 'Joachim Meyerhoff geeft zichzelf weer genadeloos bloot. Hij kent zijn beperkingen, maar net die vrijheid leidt regelmatig tot knappe observaties en originele zinsneden.' – Knack 'Uitbundige overdrijving, gevoel voor absurdisme, rake beelden en genadeloze zelfspot vormen een schuimende cocktail. Meyerhoff is een groot verteller, die zijn doden springlevend maakt.' – VPRO Gids 'Meyerhoff is een zeer begenadigd verteller, dat toont hij in tragische en vooral in komische scènes en ook met onverwacht subtiele observaties.' NRC Handelsblad

Gerelateerde artikelen