Alle doden vliegen hoog

€ 20,99
Paperbackook verkrijgbaar als:

'Dringend advies: koop (of leen) gelijk de andere twee delen want Meyerhoff smaakt gegarandeerd naar meer.' VPRO Gids

Joachim heeft het op zijn 18e wel gezien in de kleine plaats waar zijn vader directeur is van een psychiatrische kliniek. Hij hoopt als uitwisselingsstudent in Amerika een nieuw begin te maken en komt terecht bij een gelovig gezin in Laramie, Wyoming. Met uitzicht op de prairie, paarden en de Rocky Mountains. De voorspelde cultuurshock blijft uit, zijn gastouders zijn geweldig, het lesrooster is afwisselend en het basketbalseizoen staat voor de deur. What could possibly go wrong? Alles. Met één telefoontje van thuis.

In Alle doden vliegen hoogschrijft Joachim Meyerhoff grappig en gevoelig over de moderne nietsnut die hij was en over zijn eerste liefdes, leven in het buitenland, verlies, rouw, familie en je eigen weg in het leven vinden. Juist als hij zo stoer mogelijk probeert te zijn is hij op zijn kwetsbaarst.
Met zijn immens geliefde autobiografische reeks, gebaseerd op een theatervoorstelling is Meyerhoff in korte tijd een bestsellerauteur geworden. Eerder zijn al Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest en Ach, deze leegte, deze verschrikkelijke leegte verschenen. Zijn werk is meerdere malen bekroond en twee van de drie boeken zijn genomineerd geweest voor de Deutsche Buchpreis.

  • Verschijningsdatum: 13-6-2017
  • ISBN: 978-90-5672-574-7
  • Aantal pagina's: 272
  • Uitgever: Signatuur
  • Vertaler(s): John Kanon
  • NUR: 302
Uit de pers
'Zijn werk bulkt van de zelfspot, en boeken die je doen glimlachen moeten gekoesterd worden.' Knack