Alle doden vliegen hoog

Samenvatting

Joachim heeft het op zijn 18e wel gezien in de kleine plaats waar zijn vader directeur is van een psychiatrische kliniek. Hij hoopt als uitwisselingsstudent in Amerika een nieuw begin te maken en komt terecht bij een gelovig gezin in Laramie, Wyoming. Met uitzicht op de prairie, paarden en de Rocky Mountains. De voorspelde cultuurshock blijft uit, zijn gastouders zijn geweldig, het lesrooster is afwisselend en het basketbalseizoen staat voor de deur. What could possibly go wrong? Alles. Met één telefoontje van thuis.

In Alle doden vliegen hoog schrijft Joachim Meyerhoff grappig en gevoelig over de moderne nietsnut die hij was en over zijn eerste liefdes, leven in het buitenland, verlies, rouw, familie en je eigen weg in het leven vinden. Juist als hij zo stoer mogelijk probeert te zijn is hij op zijn kwetsbaarst.
Met zijn immens geliefde autobiografische reeks, gebaseerd op een theatervoorstelling is Meyerhoff in korte tijd een bestsellerauteur geworden. Eerder zijn al Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest en Ach, deze leegte, deze verschrikkelijke leegte verschenen. Zijn werk is meerdere malen bekroond en twee van de drie boeken zijn genomineerd geweest voor de Deutsche Buchpreis.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789056725747
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Joachim Meyerhoff
Vertaler: John Kanon
Prijs: 23,99
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 13-06-2017

Specificaties

ISBN: 9789044975871
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Joachim Meyerhoff
Vertaler: John Kanon
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 272
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 12-06-2017
Alle doden vliegen hoog
Alle doden vliegen hoog
Paperback:
23,99

Gerelateerde artikelen

Over Terra di Sicilia van Mario Giordano

Ben jij benieuwd naar Terra di Sicilia van Mario Giordano? Melanie van Uitgeverij Signatuur vertelt waarom jij Terra di Sicilia nú zou moeten oppakken!

Blog
Lees meer