Slag om de skyboxen

De grote voetbalroof
Slag om de skyboxen
Slag om de skyboxen

Samenvatting

Er loopt een nieuw IJzeren Gordijn door het Europese voetbal. Een selecte groep mannen regeert. Het ene voetbalinstituut na het andere valt in handen van schimmige eigenaren. De stokoude clubs Vitesse en ADO werden al een speelbal van Russische en Chinese avonturiers. Machteloos kijken de sportbonden toe hoe de regie wordt overgenomen door steenrijke investeerders. Zij bezitten clubs en voetballers en spelen vanaf hun jachten een geheel eigen spel.

In Slag om de skyboxen reizen de VI-journalisten tussen privé-jets, gepantserde tanks en mega-jachten door de wondere wereld van het nieuwe voetbal. De auteurs doken met hun boekenserie Voetbal & maffia eerder in de geheimen achter matchfixing.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400511651
NUR: 489
Type: Paperback
Auteur(s): Tom Knipping, Iwan van Duren
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: VI boeken
Verschijningsdatum: 27-02-2019

Specificaties

ISBN: 9789067970433
NUR: 489
Type: E-book
Auteur(s): Tom Knipping, Iwan van Duren
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 250
Uitgever: Voetbal International
Verschijningsdatum: 24-03-2015
Slag om de skyboxen
Slag om de skyboxen
Paperback:
20,99
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

Las je Atomic Habits? Lees dan ook deze 6 boeken!

Atomic Habits van James Clear is het meest complete boek over hoe je slechte gewoontes afleert en goede gewoontes aanleert. Heb jij Atomic Habits gelezen en wil je meteen aan de slag met je goede gewoontes? Lees dan ook deze zeven boeken!

Blog
Lees meer

5 tips om geen herfstdip te krijgen

Jaarlijks hebben meer dan een half miljoen mensen last van een herfst-winterdip, wat resulteert in niet je bed uit willen komen. Lienke de Jong, founder van Dear Good Morning, geeft 5 tips.

Blog
Lees meer