Tom Clancy Eer en geweten

Marineofficier. Analist voor de CIA. President. Jack Ryan heeft zijn hele leven gewijd aan het veilig houden van de Verenigde Staten van Amerika. Maar wat als hij dit keer faalt?

Samenvatting

Vrijheid, eindelijk vrijheid in Iran. Dat is waar de honderdduizenden mensen die de straten op zijn gegaan op uit zijn, en in de media wordt al gesproken over de ‘Perzische lente’. Westerse leiders slaan elkaar al op de schouders en in de Verenigde Staten roepen kabinetsleden en senatoren om het hardst dat de rebellen moeten worden gesteund. Maar president Jack Ryan heeft zo zijn twijfels.
Ryan heeft zijn handen vol aan enkele grote crises in eigen land. Een dodelijk griepvirus verspreidt zich razendsnel en eist steeds meer slachtoffers onder de Amerikaanse bevolking, terwijl overstromingen in het zuidoosten van het land voor totale chaos zorgen. Maar het grootste gevaar schuilt hem in twee Russsische kernraketten die zijn gestolen. Het team van de Campus komt de raketten op het spoor als Jack Junior in Afghanistan contact weet te leggen met een gevluchte Russische inlichtingenofficier, maar kort daarna wordt Jack ontvoerd. John Clark en de rest van het Campus-team zetten de achtervolging in.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400512177
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Marc Cameron
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 19-05-2020

Specificaties

ISBN: 9789044978858
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Marc Cameron
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 19-05-2020
Tom Clancy Eer en geweten Deel 26
Tom Clancy Eer en geweten Deel 26
Paperback:
22,99

Gerelateerde artikelen

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in november 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in november bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer

Zomerlezen

De beste boeken voor op vakantie!

Blog
Lees meer