Hidden champions van de 21e eeuw

Hidden champions van de 21e eeuw

Samenvatting

Wat hebben Tetra aquariumbenodigdheden, Electro-Nite sensors en Nissha touch panels met elkaar gemeen? Het zijn typische hidden champions; middelgrote, onbekende bedrijven (met een jaarlijkse omzet van minder dan vier miljard), die stilletjes en onopgemerkt wereldmarktleider zijn geworden in hun branche. Hermann Simon bestudeert deze hidden champions al meer dan twintig jaar en in deze opvolger van zijn wereldwijde bestseller Hidden Champions onderzoekt hij de grote gevolgen die de globalisering heeft op deze bedrijven en hun opzienbarende internationale succes.

Aan de hand van analyses van meer dan duizend hidden champions onthult hij de overeenkomstige patronen, gedragingen en benaderingen die deze bedrijven succes en, in veel gevallen, wereldmarktleiderschap hebben gebracht, ondanks hevige concurrentie, financiële druk en constant veranderende marktomstandigheden. Hidden champions leren ons dat goed management betekent dat je veel kleine dingen beter doet dan je concurrentie – rustig, vastbesloten, met overtuiging en doorzettingsvermogen.

‘Zeer leerzaam en nuttig handboek vol voorbeelden die u wellicht ook succesvol op uw eigen bedrijf kunt toepassen. Misschien zelfs een onmisbaar naslagwerk voor ondernemers die écht groot willen groeien. Doe er uw voordeel mee.’ – Quote

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044961461
NUR: 801
Type: E-book
Auteur(s): Hermann Simon
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 09-12-2009
Hidden champions van de 21e eeuw
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen