De roep terug

‘Als groot fan van Cleeves’ Vera- en Shetland-boeken had ik hoge verwachtingen en ze heeft die ver overtroffen. Een verbluffende start van een nieuwe serie.’ ― David Baldacci

Samenvatting

‘Een klassieke suspense, perfect uitgevoerd.’ – The Guardian

Noord-Devon, aan de kust waar twee rivieren samensmelten en de zee in stromen. Inspecteur Matthew Venn staat buiten de kerk waar zijn vaders afscheidsdienst plaatsvindt. Op de dag dat Matthew de strenge evangelische gemeenschap verliet waarin hij opgroeide, raakte hij ook zijn familie kwijt.

Als hij wegloopt, gaat zijn telefoon. Er is een lichaam gevonden op het strand. Een man met een tatoeage van een albatros in zijn nek, om het leven gebracht door steekwonden. De zaak zal Matthew terugbrengen naar de mensen en plaatsen uit zijn verleden. En terwijl dodelijke geheimen aan het licht komen, komt Matthews nieuwe leven gedwongen in botsing met de wereld die hij achtergelaten dacht te hebben…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935158
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s):
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 26-07-2023

Specificaties

ISBN: 9789046177914
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s):
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 15,99
Duur: 6 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 26-07-2023
De roep terug
De roep terug
E-book:
12,99
Luisterboek:
15,99

Gerelateerde artikelen

Samenvattingen Millennium-serie

Op 23 mei verschijnt De schreeuw van de zeearend, het zevende deel in de Millennium-serie. Heb jij alle eerdere delen al gelezen maar wil je je geheugen weer even opfrissen? Hier vindt je de samenvattingen van de eerdere zes delen. (LET OP: dit artikel bevat spoilers voor de eerste zes delen!)

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer