Sterke vrouw

Lees een vrouw! 20 leestips voor Internationale Vrouwendag

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Deze dag staat in het teken van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen.

Internationale Vrouwendag is niet alleen een moment om belangrijke onderwerpen aan te snijden die specifiek vrouwen betreffen, maar ook zeker een gelegenheid om ‘de wereld een beetje mooier te kleuren, maar dan op een positieve manier’, zoals de organisatoren van Internationale Vrouwendag zo mooi zeggen.

Voor deze belangrijke dag lichten wij in dit artikel 20 boeken van vrouwelijke auteurs uit. Lees ze om je te verdiepen in thema’s rondom sekse, om je te laten inspireren door sterke vrouwen, maar ook zeker om hun waanzinnig bijzondere verhalen!

Lees ook deze artikelen:

5 x De mooiste zinnen

Soms weet een auteur met één zin precies dat te zeggen waardoor alles opeens op zijn plek valt. Wij delen deze 5 mooiste zinnen daarom graag met jou.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer