Goed ruziemaken

Leer hoe je in een succesvolle relatie conflict ombuigt naar connectie
Goed ruziemaken
Goed ruziemaken

Van conflict naar connectie: praktisch advies van de meest toonaangevende relatie-experts ter wereld

Samenvatting

Conflicten zijn essentieel voor je relatie, als je ze tenminste op de juiste manier voert. Relatie-experts Julie en John Gottman vertellen je in Goed ruziemaken  hoe je de vijf cruciale fouten kunt vermijden die koppels vaak maken tijdens een conflict, en leren je in plaats daarvan hoe je goed ruzie kunt maken en conflicten zelfs kunt gebruiken voor meer intimiteit, een diepere verbinding en blijvende liefde.

Aan de hand van tientallen jaren onderzoek en overtuigende praktijkverhalen laten de Gottmans zien dat we allemaal een unieke conflictstijl hebben, die voortkomt uit onze opvoeding en vorige relaties. Goed ruziemaken  helpt stellen om niet meer tegenover elkaar te staan maar een gezamenlijke aanpak te kiezen: om te kalmeren, verbonden te blijven en elkaar echt te begrijpen. Zelfs koppels die gevangen zitten in conflicten zijn zo in staat te herstellen en de weg naar elkaar terug te vinden.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515468
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Julie Schwartz Gottman, John Gottman
Vertaler: Naomi Rustenberg
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 09-07-2024

Specificaties

ISBN: 9789044934397
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): John Gottman, Julie Schwartz Gottman
Vertaler: Naomi Rustenberg
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 09-07-2024
Goed ruziemaken
Goed ruziemaken
Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

De ultieme lifehack voor mensen met ADHD

De populaire uitdrukking lifehack is een soort truc om op verschillende manieren beter te functioneren in het leven. Voor mensen met ADHD (en eerlijk gezegd voor iedereen) is lichaamsbeweging de ultieme lifehack. In dit artikel lichten we toe waarom.

Blog
Lees meer

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

Vijf tips en oefeningen om je relatie te versterken

In het boek Liefde delen dr. John Gottman en dr. Julie Gottman hun belangrijkste inzichten en geven ze je een praktisch zevendaags stappenplan voor meer intimiteit en een liefde die standhoudt. Wie je ook bent, en wat voor relatie je ook hebt: Liefde laat je zien hoe je met een paar kleine veranderingen al je relaties fundamenteel en blijvend kunt verbeteren.

Blog
Lees meer