Boeken
Thrillers

Dochter vermist

€ 4,99
Pocketook verkrijgbaar als:

'Dikke kans dat je na lezing van dit boek met een partij enorm afgekloven nagels zit. Dat je het weet.' Veronica Magazine

‘De dood, de dood, de dood,’ fluisterde Ellen toen hij buiten gehoorsafstand was. Maar het was al te laat. Haar paniek werd alleen maar groter.

Stockholm. Op een koude, regenachtige vrijdag in mei, verdwijnt het achtjarige meisje Lycke spoorloos. Alleen haar rugzakje wordt gevonden…
Op een steenworp afstand, in het hoofdkwartier van televisiezender TV4, volgt misdaadverslaggever Ellen Tamm het nieuws over de verdwijningszaak met grote belangstelling.

Ellen raakt geobsedeerd door de zoektocht naar Lycke. Met elk uur dat verstrijkt voelt ze zich machtelozer. Gefrustreerd door corrupte politieagenten, het vreemde gedrag van de gescheiden ouders van Lycke en de ontmoedigende opmerkingen van haar collega’s probeert ze haar eigen emoties onder controle te houden en de zaak zo professioneel mogelijk te benaderen. Echter, Lyckes verdwijning raakt haar persoonlijk, door een gebeurtenis in haar eigen leven. De zaak dwingt haar de confrontatie aan te gaan met haar verleden.

De tijd dringt. Waar is Lycke?

  • Verschijningsdatum: 26-6-2018
  • ISBN: 978-94-005-0993-1
  • Aantal pagina's: 336
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Vertaler(s): Elina van der Heijden, Wiveca Jongeneel
  • NUR: 305
Uit de pers
'Een mooi en onderhoudend boek (...) over wat de vermissing van een jong meisje met iedereen doet.' Vrouwenthrillers.nl
'Boeiend van de eerste bladzij tot en met de onverwachte ontknoping.' Nederlands Dagblad