Donker water

Donker water Deel 2
Donker water Deel 2

Samenvatting

Op een hete zomerdag vertrekt misdaadjournalist Ellen Tamm vanuit Stockholm naar haar ouderlijk huis in Sörmland. Ze kan niet langer vluchten voor haar verleden en voor de traumatische persoonlijke herinneringen die naar boven kwamen toen ze werkte aan de zaak van het verdwenen meisje Lycke.
Nu gaat ze terug naar waar het allemaal begon, toen ze acht jaar oud was en haar tweelingzusje stierf.
Als Ellen langs de snelweg stopt om te tanken, hoort ze dat er niet ver daarvandaan het lichaam van een zwaar toegetakelde vrouw is gevonden. Niemand lijkt te weten wie ze was of wat ze in de omgeving deed. De inwoners van het dorp zijn erg aangedaan door de moord.
Ellen besluit zich in de zaak te verdiepen en hoe meer ze in het verhaal van de vrouw duikt, des te meer ontdekt ze dat het idyllische dorpje duistere geheimen herbergt. Zoals zo vaak blijken de dingen niet te zijn wat ze lijken. En dat geldt ook voor haar eigen geschiedenis en de dood van haar zusje…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044975925
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Mikaela Bley
Vertaler: Elina van der Heijden, Wiveca Jongeneel
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 06-03-2017

Specificaties

ISBN: 9789046170946
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Mikaela Bley
Vertaler: Elina van der Heijden, Wiveca Jongeneel
Voorlezer: Willemijn de Vries
Prijs: 9,99
Duur: 10 uur en 55 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 27-03-2017
Donker water Deel 2
Donker water Deel 2
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

De beste Nederlandse thrillers

Benieuwd wat de beste spannende boeken van eigen bodem zijn? Wij geven je 10 leestips voor thrillers die zich in ons koude kikkerlandje afspelen.

Blog
Lees meer

10 thrillers over vermissingen

Niet alle thrillers gaan over gruwelijke moorden. Veel spannende boeken zijn juist spannend doordat je als lezer niet weet wat er precies met het slachtoffer gebeurd is. Leven ze nog of is er toch moord in het spel? Wij geven je 10 boekentips voor thrillers over vermiste personen. Lees dus snel verder!

Blog
Lees meer