Dossier Zwarte Lotto

Dossier Zwarte Lotto Deel 4
Dossier Zwarte Lotto Deel 4

Het vierde deel van District Noord, een reeks politiethrillers gesitueerd in Utrecht.

Samenvatting

Wie enkele dagen te laat betaalt, wordt in elkaar geslagen. Een week kost een vinger. En wie probeert helemaal onder betaling uit te komen, riskeert een verbrijzelde knieschijf. De praktijken rond het illegale gokcircuit van de zwarte lotto zijn hard, keihard. Achter de individueel opererende lotenverkopers zit een compleet syndicaat, dat de financiële afspraken graag met veel geweld kracht bijzet.
Om de uit de hand lopende praktijken rond de zwarte lotto aan te pakken, wordt het flexteam van inspecteur Fons Snetlage weer ingezet. Zij behaalden in Utrecht-Noord eerder opmerkelijke successen met hun vaak nogal onconventionele aanpak. Dit keer lijkt het onderzoek echter vast te lopen op de angst van de betrokkenen om te praten over het gewelddadige goksyndicaat.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044932256
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Ed van Eeden
Prijs: 5,99
Aantal pagina's: 157
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 19-06-2020

Specificaties

ISBN: 9789046173268
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Ed van Eeden
Voorlezer: Maarten Smeele
Prijs: 9,99
Duur: 5 uur en 22 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 04-06-2020
Dossier Zwarte Lotto Deel 4
Dossier Zwarte Lotto Deel 4
E-book:
5,99

Gerelateerde artikelen

De beste Nederlandse thrillers

Benieuwd wat de beste spannende boeken van eigen bodem zijn? Wij geven je 10 leestips voor thrillers die zich in ons koude kikkerlandje afspelen.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer