Dossier Vrouwenhandel

Dossier Vrouwenhandel Deel 3
Dossier Vrouwenhandel Deel 3

Het derde deel van District Noord, een reeks politiethrillers gesitueerd in Utrecht.

Samenvatting

Een Afrikaanse prostituee meldt zich in Utrecht-Noord bij de politie. Ze is in eigen land geronseld en via een asielzoekerscentrum in de raamprostitutie aan het Zandpad in Utrecht terechtgekomen. Haar jongere zus blijkt dezelfde route te hebben gevolgd, als zij, maar is nu spoorloos verdwenen. Ondanks haar eigen illegale status wil de prostituee daarom met de politie samenwerken.
Fons Snetlage, de inspecteur van het flexteam dat al diverse misdaden in Utrecht heeft opgelost, heeft de leiding over het onderzoek. Ditmaal krijgt hij te maken met misdadigers die op internationaal niveau opereren. Zij gaan gruwelijke geweldsmisdrijven als bedreiging, afpersing, ontvoering, vrouwenhandel en zelfs moord niet uit de weg.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044932263
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Ed van Eeden
Prijs: 5,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 19-06-2020

Specificaties

ISBN: 9789046173251
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Ed van Eeden
Voorlezer: Maarten Smeele
Prijs: 9,99
Duur: 5 uur en 30 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 15-05-2020
Dossier Vrouwenhandel Deel 3
Dossier Vrouwenhandel Deel 3
E-book:
5,99

Gerelateerde artikelen

De beste Nederlandse thrillers

Benieuwd wat de beste spannende boeken van eigen bodem zijn? Wij geven je 10 leestips voor thrillers die zich in ons koude kikkerlandje afspelen.

Blog
Lees meer

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer