Droomman

Moose Springs 2
Droomman Deel 2
Droomman Deel 2

Het ultieme ontsnappen… Een klein stadje in de bergen van Alaska. Heel veel romance, bossen en heerlijkheid. Dit wil je niet missen!

Samenvatting

Lana Montgomery is alles wat het gemoedelijke stadje Moose Springs niet kan waarderen: een rijke socialite die denkt dat ze alles wel even kan veranderen. Maar Lana is vastbesloten om te bewijzen dat ze hier thuishoort. Zelfs als ze daarvoor haar hakken moet inruilen voor sneeuwlaarzen en op jacht moet naar een op hol geslagen eland.
En echt, hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn?
De laatste jaren zijn zwaar geweest voor Rick Harding, maar het wordt er niet makkelijker op nu zijn droomvrouw naar Moose Springs is verhuisd. Wanneer Lana hem per ongeluk raakt met een verdovingspijl, is het duidelijk dat ze wel wat hulp kan gebruiken – en wie weet… ziet ze hem dan voortaan wél staan. Als het Rick en Lana lukt om de dolle eland te vangen voor die het stadje verwoest, zouden ze wel eens de plek kunnen vinden waar ze thuishoren – samen.

‘Ik heb hier van begin tot eind van gesmuld. Wat een heerlijke, lieve romcom.’ – Harlequinjunkie

Goed om te weten

  • Onweerstaanbare combi van romantiek, humor, small-town en natuur
  • Tweede boek van de heerlijke romantische serie Moose Springs
  • Speelt zich af in een klein stadje: welkom in Moose Springs, Alaska!

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044932164
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Sarah Morgenthaler
Vertaler: Janine van der Kooij
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 09-03-2021

Specificaties

ISBN: 9789046174401
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Sarah Morgenthaler
Vertaler: Janine van der Kooij
Voorlezer: Kristel van Eijk
Prijs: 11,99
Duur: 10 uur en 58 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 08-04-2021
Droomman Deel 2
Droomman Deel 2
E-book:
9,99

Leesfragment

Iemand had een gigantische penis in de sneeuw getekend. ‘Anatomisch gezien klopt hij in elk geval.’ Lana Montgomery, onlangs vastgoedtycoon geworden in Moose Springs, in Alaska, hield haar hoofd scheef en keek naar het kunstwerk dat daar zo heel precies op de berghelling was aangebracht. ‘Een sneeuwengel was misschien toepasselijker geweest.’ Ben, haar aannemer, krabde in zijn nek en probeerde zonder succes een professionele toon aan te houden. ‘Het is over twee weken Kerstmis.’ ‘Ja, maar dan zou de boodschap niet overgekomen zijn. Die mistletoe is in elk geval een leuk extraatje.’ Niets zond duidelijker het signaal ‘rot op’ uit dan een gigantische penis die naar je toekomstige bouwterrein wees. Ben blies zijn adem uit in de koude winterlucht, alsof hij probeerde een minachtend gesnuif te verhullen. ‘De locals zijn wel heel consequent, dat moet ik ze nageven.’ De penis veroorzaakte problemen, zoals penissen nu eenmaal vaak doen. Het kunstwerk was de meest recente in een lange lijst pogingen van de lokale bevolking van Moose Springs om de bouw van een luxe appartementencomplex tegen te houden. De sneeuwpenis verschilde in elk geval verfrissend van haar andere problemen: hier een accountant die geld van het familiebedrijf jatte, daar te weinig opbrengst van een onbezonnen investering, slechte pr van iemand in de familie die over de hele wereld het geld van de Montgomery’s met bakken tegelijk over de balk smeet. Lana’s opgewekte benadering van het leven betekende dat ze goed was in dingen gladstrijken, maar opgewektheid hielp niet tegen de fijne kraaienpootjes rond haar ogen of het permanente stressrimpeltje dat zich in haar voorhoofd begon af te tekenen. Tweeëndertig was te jong om zozeer gebukt te moeten gaan onder de last van haar zware verantwoordelijkheden

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer