Droomuitzicht

Droomuitzicht Deel 3
Droomuitzicht Deel 3

Heerlijke feelgood en het ultieme ontsnappen... welkom in Moose Springs, Alaska!

Samenvatting

De carrière van voormalig Hollywood-lieveling River Lane is bergafwaarts aan het gaan. Vastbesloten omeen nieuwe start te maken, achter de camera dit keer, wil ze een documentaire opnemen over het pittoreske stadje Moose Springs, Alaska. Dat zou eenvoudig moeten zijn, maar de bewoners moeten niks hebben van River. Toch wil deze docu maken, en zichzelf bewijzen, wat er ook voor nodig is. Of welke berg ze hier (letterlijk) ook voor moet beklimmen.
Easton Lockett mag dan een goedmoedige reus zijn, hij weet het een en ander van survival. Als hij iedereen bij de les houdt, kan hij River en haar crew veilig over Mount Veil leiden. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. De natuur is wilder dan ooit, de cameraman is vastbesloten in een ravijn te belanden en de actrice is mooi, maar kent geen angst. Vallen voor River maakt zijn werk er niet makkelijker op, en hij weet niet hoe lang hij haar prachtige lach nog kan weerstaan. Als het weer omslaat en iedereen in gevaar komt, moet Easton alles uit de kast halen om de groep weer veilig thuis te krijgen… en om River ervan te overtuigen dat haar thuis bij hem is.

‘Zowel fans van Morgenthaler als gloednieuwe lezers zullen deze heerlijke romance verslinden – en hardop moeten lachen om een onverwacht hilarisch personage: een smoorverliefde marmot. Dit is een traktatie.’ Publishers Weekly

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044932171
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Sarah Morgenthaler
Vertaler: Ineke de Groot
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 01-06-2021

Specificaties

ISBN: 9789046174418
NUR: 302
Type: Luisterboek
Auteur(s): Sarah Morgenthaler
Vertaler: Ineke de Groot
Voorlezer: Kristel van Eijk
Prijs: 11,99
Duur: 9 uur en 57 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 26-07-2021
Droomuitzicht Deel 3
Droomuitzicht Deel 3
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer