Build

Maak dingen die het waard zijn om te maken
Build
Build
Build

Tony Fadell, de man achter de iPod, de iPhone en de slimme thermostaat Nest, over leiderschap, design, innovatie, tegenslagen en succes.

Samenvatting

Tony Fadell leidde de teams die de iPod, iPhone en Nest Learning Thermostat hebben gemaakt. In meer dan 30 jaar in Silicon Valley heeft hij genoeg geleerd over leiderschap, design, startups, Apple, Google, besluitvorming, mentorschap, verwoestende mislukkingen en ongelooflijk succes om een encyclopedie te vullen.

Dus dat is wat dit is. Een advies-encyclopedie. Een mentor in boekvorm.
Build staat vol met persoonlijke verhalen, praktisch advies en fascinerende inzichten, geschreven voor iedereen die wil groeien op het werk - van net-afgestudeerden in hun eerste baan tot CEO's die overwegen om hun bedrijf te verkopen.

De leidraad is Tony's persoonlijke reis van productontwerper tot leider, van startup-founder tot leidinggevende en mentor, geïllustreerd met boeiende voorbeelden, zoals het proces van het bouwen van de allereerste iPod en iPhone. Elk hoofdstuk helpt de lezers met een probleem waarmee ze op dit moment worden geconfronteerd: hoe krijgen ze financiering voor hun startup, moeten ze hun baan opzeggen, of gewoon hoe om te gaan met die eikel een bureau verder.

Iconen uit Silicon Valley als Steve Jobs en Bill Campbell waren Tony’s mentoren op zijn weg naar succes. Maar Tony volgt niet het credo van Silicon Valley dat je alles opnieuw moet uitvinden om iets geweldigs te maken. Zijn advies is onorthodox omdat het old school is. Hij heeft geleerd dat de menselijke natuur niet verandert. Je hoeft niet opnieuw uit te vinden hoe u leiding geeft en managed, je verandert alleen wat je maakt.

En Tony staat klaar om iedereen te helpen om dingen te maken die de moeite waard zijn.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400514539
NUR: 801
Type: Paperback
Auteur(s): Tony Fadell
Vertaler: Theo van der Ster
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 464
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 23-11-2022

Specificaties

ISBN: 9789044933529
NUR: 801
Type: E-book
Auteur(s): Tony Fadell
Vertaler: Theo van der Ster
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 464
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 26-10-2022

Specificaties

ISBN: 9789046177136
NUR: 801
Type: Luisterboek
Auteur(s): Tony Fadell
Vertaler: Theo van der Ster
Voorlezer: Alexander de Bruijn
Prijs: 15,99
Duur: 13 uur en 27 minuten
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 02-03-2023
Build
Build
Build
Paperback:
24,99
E-book:
14,99

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer

De grote boze wolf

De vele sprookjes en mythen over het kleine meisje…

Nieuws
Lees meer