De bron

Bepaal je levenspad door te veranderen hoe je denkt
De bron
De bron

De wetenschap achter The Secret, leer je hersenen herprogrammeren zodat de wet van aantrekkingskracht werkt

Samenvatting

Leer je hersenen herprogrammeren zodat je krijgt wat je wilt

Zelfhulpboeken zoals The Secret zeggen dat we ons lot zelf kunnen sturen en bepalen door ‘de wet van aantrekkingskracht’. Als we het zweverige en mystieke hiervan wegnemen, blijft er een belangrijke waarheid achter, ondersteund door de neurowetenschap: de meeste dingen in het leven, zoals gezondheid, geluk, rijkdom en liefde, komen inderdaad tot stand door hoe we denken, voelen en handelen.

Dr. Tara Swart is een neurowetenschapper en is ervan overtuigd dat wij de werking van onze hersenen kunnen veranderen en zo ook onze levens. In haar boek De Bron bundelt ze de laatste bevindingen van de cognitieve wetenschap én ervaringen uit de praktijk om het geheim van ons brein te ontrafelen.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400511453
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Tara Swart
Vertaler: Marjet Schumacher
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 06-09-2019

Specificaties

ISBN: 9789044978254
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Tara Swart
Vertaler: Marjet Schumacher
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 26-08-2019
De bron
De bron
Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

De ultieme lifehack voor mensen met ADHD

De populaire uitdrukking lifehack is een soort truc om op verschillende manieren beter te functioneren in het leven. Voor mensen met ADHD (en eerlijk gezegd voor iedereen) is lichaamsbeweging de ultieme lifehack. In dit artikel lichten we toe waarom.

Blog
Lees meer

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

5 opdrachten om te investeren in het schrijven

Het programma van Een leven lang schrijven van Julia Cameron duurt zes weken. In de eerste week investeer je vooral – je bereidt jezelf voor op de langdurige verbintenis tussen schrijver en project. Lees hier een fragment met 5 opdrachten

Blog
Lees meer