BESTELLEN
BESTELLEN

* Gebaseerd op Hebban waardering

4.5 / 5 *

BOEKENAUTEURSNIEUWSTHRILLERABONNEMENT
NIEUWSBRIEF
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF UP-TO-DATE VIA ONZE 

FACEBOOK-COMMUNITY

NU DEELNEMEN

VOOR DE FANS

BLIJF UP-TO-DATE VIA ONZE

FACEBOOK-COMMUNITY

NU DEELNEMEN

MEER LEZEN?

‘EEN BOEK OM TE BINGELEZEN.’

* Gebaseerd op Hebban waardering

Helpt mensen ontspannen en ontwikkelen

OOK ZO GEK OP BOEKEN?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste boeken.

AANMELDEN

FRAGMENT

Lees een voorproefje uit Over liefhebben en loslaten

Het kwam uit het niets. Het ene moment stond ik met mijn vriend Dennis en onze hond Ringo te wachten op een vlucht, en het volgende moment zat ik op mijn knieën, geveld door zulke hevige pijn dat het voelde alsof iemand een gloeiend heet mes in mijn buik had gestoken. Ik verloor het bewustzijn en kwam weer bij met mijn hoofd in Dennis’ schoot. ‘Wat gebeurt er?’ vroeg hij, met een blik vol angst. Ik kon amper praten. 
‘Mijn buik,’ was het enige wat ik kon uitbrengen. Ik probeerde rechtop te gaan zitten, maar dat lukte niet. Ik was duizelig van de pijn. Iemand riep om hulp en ineens verschenen er ehbo’ers.
Mijn hart was in orde, zeiden ze. Hartslag: normaal. Bloeddruk: goed. ‘Moeten we naar het ziekenhuis?’ vroeg Dennis. Ik wilde ja zeggen. De stekende buikpijn die ik voelde, was anders dan alles wat ik ooit had ervaren, en met mijn vijfentwintig jaar had ik al het nodige meegemaakt. Ik kan maar beter ja zeggen, dacht ik. Er is beslist iets mis. Ik kan me maar beter door hem naar het ziekenhuis laten brengen. ‘Nee,’ zei ik in plaats daarvan. ‘We mogen onze vlucht niet missen. Laten we proberen
naar de gate te komen.’

Yoga Girl Rachel Brathen deelt haar levensverhaal en de verkregen wijsheid over leven en dood, liefde en angst, in dit prachtige, ontroerende en kwetsbare boek.

Over de constante groei die we doormaken, en de intense pijnen en het enorme geluk die daarbij komen kijken.

FRAGMENT

PRACHTIGE EN ONTROERENDE MEMOIRES OVER LIEFDE, VERLIES EN DANKBAARHEID

Over liefhebben en loslaten is het persoonlijke verhaal van Rachel Brathen. Ze vertelt over hoe ze opgroeide met een depressieve moeder, haar rebelse puberteit, haar vlucht naar Costa Rica, haar eerste yoga-ervaring en hoe ze vervolgens in een korte periode haar beste vriendin, oma en hond verliest.
Door het hele boek heen neemt ze je mee in alle pijn, verdriet en twijfels. Ze doet aan meditatie en yoga, alles om maar grip te krijgen op zichzelf en het verdriet dat ze voelt. 


Over liefhebben en loslaten gaat over het leven in de grootste en breedste zin van het woord; de constante groei die je doormaakt, en de intense pijnen en het enorme geluk die daarbij komen kijken. 

Het pijnlijke, rauwe, eerlijke en inspirerende verhaal van 'Yoga Girl' Rachel Brathen

Rachel Brathen heeft meer dan 2 miljoen volgers op Instagram

Voor liefhebbers van de bestseller Eten, bidden en beminnen

Een boek over het leven in de grootste en breedste zin van het woord

Over persoonlijke ontwikkeling, omgaan met verlies en yoga

BESTELLEN
BESTELLENFRAGMENT

Paperback | 9789400512214 | 368 blz. | €20,99

De van oorsprong Zweedse Rachel Brathen reisde na een turbulente jeugd naar Costa Rica, waar ze yoga ontdekte als de manier om haar leven weer op orde te krijgen. Sinds 2010 woont ze op Aruba, waar ze fulltime yogaleraar werd. Ze reist de hele wereld over voor yogalessen, workshops en retraites en heeft ruim een miljoen volgers op de verschillende sociale media. 

Impressie van de Over liefhebben en loslaten boekhandelstour in de Verengde Staten.