BESTEL BIJ
BESTEL BOEKBESTEL LUISTERBOEK

* Gebaseerd op Hebban waardering

4.5 / 5 *

BOEKENAUTEURSNIEUWSTHRILLERABONNEMENT
NIEUWSBRIEF
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

‘WAT JE VERDIENT IS WERK WAAR JE BLIJ VAN WORDT.’

* Gebaseerd op Hebban waardering

 Ginny Ramkisoen, bekend        van Vacature via Ginny

BESTEL DIRECTBESTEL E-BOOK

Samen staan we sterker

De omstandigheden in de wereld zijn momenteel ongekend. Deze wereldwijde pandemie heeft ons leven ontwricht, op alle mogelijke manieren. Samen staan we sterker is een inspirerend kompas om je door deze turbulente tijden heen te loodsen, zodat je niet langer weerstand biedt maar weerbaar wordt, en je in deze chaos voor jezelf en je familie kunt blijven zorgen.

Het helpt je kalm te blijven, te beseffen wat echt belangrijk is, je leven te versimpelen en een goede basis te leggen voor herstel. Uiteindelijk zal de hoop en potentie die in deze situatie verscholen ligt zich openbaren. Al jarenlang zijn er signalen dat we het als mensheid rustiger aan moeten doen, en dit zou weleens onze kans kunnen zijn. Dit boek toont je hoe je een langzamer leven kunt omarmen en zelfredzamer kunt worden, terwijl je tegelijkertijd ziet hoe je met alles en iedereen in verbinding staat.

Met inzichten van over de hele wereld en opdrachten om even bij stil te staan, biedt dit boek troost en herinnert het ons aan alles waar we dankbaar voor moeten zijn. Het is een uitnodiging om even op pauze te drukken, adem te halen en simpelweg ons best te doen in de situatie waarin we ons bevinden. Zo creëren we ruimte voor reflectie, verjonging en hoop, door het heden te omarmen en opnieuw te bedenken hoe we willen leven.

'We wachten niet tot het licht aan het einde van de tunnel, maar we hangen zelf de lampjes op.'

BESTEL E-BOOK

Paperback | ISBN: 9789400513440  | € 20,99
E-book | ISBN: 9789044932386 | € 11,99

Naar Marcs wens verschijnt dit boek
na zijn dood

Een prachtig boek van een bijzonder persoon, met een unieke en inspirerende kijk op leven en dood

Openhartig, optimistisch en met humor

LUISTERBOEK

Samen staan we sterker. Samen komen we hier uit. 

 En misschien, heel misschien, 
wordt de wereld na dit alles een betere plek.

4,99

€ 7,49

BESTEL E-BOOK

LICHT IN DE TUNNEL

Toen Marc de Hond eind 2018 hoorde dat hij ziek was, besefte hij dat er een grote kans was dat hij zijn kinderen niet groot zou zien worden. Hij besloot een dagboek te gaan bijhouden. Het werd een periode van veel slecht nieuws en donkere momenten. Maar hij en zijn gezin traden ook de moeilijke momenten met optimisme en humor tegemoet. De lampjes in de tunnel waren het bijzondere huwelijksaanzoek in Carré tijdens de eerste chemo, het afscheidsfeest voor zijn blaas die verwijderd moest worden, de pretparkbezoeken met de kinderen op goede dagen en het huwelijksfeest toen Marc en zijn vrouw Remona al wisten dat hij niet meer beter zou worden, maar dat geheimhielden voor hun gasten. 


BESTEL BOEKOPEN FRAGMENTBESTELLEN

Meer lezen?

Fragment uit Licht in de tunnel:

Fragment uit Licht in de tunnel

"Het mooiste moment van deze week was toen ik een voicemail afluisterde. Een zakenrelatie had ingesproken dat hij pas net gehoord had dat ik kanker heb. Het woord ‘kanker’ sprak hij daarbij nét iets te enthousiast uit.

Ik zeg tegen Remona: ‘Hij had ook gewoon kunnen zeggen dat ik ziek ben, ik weet dan zelf wel welke ziekte.’ Vervolgens imiteer ik zijn voicemail: ‘Marc, je hebt kanker!’ Livia zit aan tafel en papegaait: ‘Kanker!’ Remona en ik moeten hard lachen, wat Livia motiveert om nogmaals vol enthousiasme te roepen: ‘Kanker!’ Hoe harder Remona en ik lachen, hoe harder Livia met een grote glimlach roept: ‘Kanker, kanker, kanker!!!’ We moeten huilen van het lachen. Als dat maar goed gaat morgen, op het kinderdagverblijf."

BESTEL E-BOOK

Fotograaf: Bastiaan van Musscher