Slimmer leven

Alles over een gezonde digitale leefstijl
Slimmer leven
Slimmer leven

Onze smartphones, iPads en andere devices beheersen ons leven. Als we weer in controle willen zijn, zullen we onszelf een gezonde digitale leefstijl moeten aanleren.

Samenvatting

Onze devices zijn opdringerige dopaminepompjes geworden die een steeds groter deel van ons leven bepalen.

Je eet gezond en bent lekker in beweging om fit te blijven. Hierdoor kun je het beste uit jezelf en je leven halen. Op een bewuste manier omgaan met je telefoon, tablet en andere devices hoort ook bij een gezonde leefstijl. De heldere onderbouwingen, inspirerende persoonlijke verhalen en praktische handvatten in dit boek stimuleren je direct om aan de slag te gaan met je gezonde digitale leefstijl. Zo gaan we onze devices weer gebruiken zoals ze zijn bedoeld als tool: Ze moeten ons leven makkelijker maken en niet ons leven bepalen.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400512900
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Carlijn Hermes
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 13-04-2023

Specificaties

ISBN: 9789044979763
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Carlijn Hermes
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 13-04-2023
Slimmer leven
Slimmer leven
Paperback:
20,99
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

5 opdrachten om te investeren in het schrijven

Het programma van Een leven lang schrijven van Julia Cameron duurt zes weken. In de eerste week investeer je vooral – je bereidt jezelf voor op de langdurige verbintenis tussen schrijver en project. Lees hier een fragment met 5 opdrachten

Blog
Lees meer

Non-fictie top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2023 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer