Inner workout

Van een workout voor je hele lichaam naar een workout voor je hele wezen
Inner workout
Inner workout

De inner workout integreert je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid in een workout.

Samenvatting

In de afgelopen jaren heeft fitness een transformatie doorgemaakt. Van een focus op het uiterlijk is er een verschuiving gaande richting de innerlijke wereld. Want fitness is empowering en soms zelfs een spirituele ervaring. Regelmatig trainen doet iets met je gevoel van eigenwaarde en je vermogen tot focussen . Je leert je schaduwzijde kennen en hoe sterker en fitter je wordt, des te meer vrijheid ervaar je. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Angélique Heijligers deelt kennis, inzichten en praktische oefeningen die je in elke workout en op elk niveau kunt integreren om zelf te werken met de subtielere lagen in jezelf. Daarmee leer je jezelf beter kennen, ben je meer aanwezig in het hier en nu en kom je thuis in je eigen lichaam.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400513471
NUR: 770
Type: Gebonden
Auteur(s): Angélique Heijligers
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 232
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 26-10-2022

Specificaties

ISBN: 9789044932461
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Angélique Heijligers
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 232
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 26-10-2022
Inner workout
Inner workout
Gebonden:
22,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

De ultieme lifehack voor mensen met ADHD

De populaire uitdrukking lifehack is een soort truc om op verschillende manieren beter te functioneren in het leven. Voor mensen met ADHD (en eerlijk gezegd voor iedereen) is lichaamsbeweging de ultieme lifehack. In dit artikel lichten we toe waarom.

Blog
Lees meer

Vijf manieren om een voorjaarsdip te voorkomen

Het voorjaar brengt vernieuwing en frisheid, maar voor sommigen kan het ook een tijd van vermoeidheid en lusteloosheid zijn. Hier zijn vijf effectieve strategieën, elk ondersteund door een boek dat je op weg helpt naar een positieve verandering.

Blog
Lees meer

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer