Spannend leesvoer voor de herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur. Tijd om eens een lekkere dikke pil erbij te pakken. 3 tips!

1). Vergeet alles wat je dacht te weten over thrillers. De denkbeeldige vriend van Stephen Chbosky is de krachtigste, aangrijpendste en meest bijzondere thriller die je dit jaar zult lezen. Een meesterwerk. 768 pagina’s.

2). Pelgrim is de codenaam van een man die niet bestaat. In Ik ben Pelgrim vertelt Terry Hayes het verhaal over een moordonderzoek zonder aanwijzingen, dat verandert in een zoektocht naar een onbekende vijand die een weerzinwekkend plan tot uitvoer wil brengen. 736 pagina’s.

3). De straf die ze verdient van Elizabeth George is de ingenieuze twintigste Lynley-thriller over de leugens die we vertellen en de leugens die we geloven. 768 pagina’s.

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer

Spannende boeken om te lezen in oktober

Oktober is de perfecte maand om een flinke stapel Halloweenboeken klaar te zetten. Wij hebben een aantal spooky boekentips. Slapeloze nachten gegarandeerd!

Blog
Lees meer