Het is Boekenweek!

Het thema van de 83ste Boekenweek is Natuur. Ben je op zoek naar een boek dat goed past in het thema? We geven je graag wat tips. Zoals Gaanhet boek van boswachter Hanne Tersmette. Boswachter Hanne vertelt je alles over natuur, aangevuld met de leukste activiteiten en highlights. Pak je rugzak voor het weekend maar vast in! Meer tips? Klik hier.

Kortingsacties tijdens de Boekenweek
De laatste roman van Carlos Ruiz Zafón, Het labyrint der geesten, is tijdelijk afgeprijsd van € 29,99 naar € 20,-! Voor de onderstaande boeken heb je kortingsbonnen nodig. Download de kortingsbonnen hieronder en lever deze in bij je favoriete boekhandel.

Shinrin-yoku van Qing Li
In prijs verlaagd van € 20,- naar € 15,-! Door shinrin-yoku maak je op allerlei manieren weer verbinding met de natuur: van mindful in het bos wandelen tot even pauze nemen in een park, maar ook door op blote voeten door je eigen tuin te lopen. Ga naar je favoriete online boekhandel en vul de kortingscode in: BW2018AD of download hieronder de kortingsbon.
download kortingsbon Shinrin-yoku

Het verborgen leven van bomen van Peter Wohlleben
In prijs verlaagd van € 19,99 naar € 14,99! Op basis van baanbrekende nieuwe ontdekkingen presenteert Wohlleben op opwindende wijze de wetenschap achter het verborgen en onbekende leven van bomen. En zo betreden we een compleet nieuwe wereld.
Kortingsbon Het verborgen leven van bomen

Het bos van Peter Wohlleben 
In prijs verlaagd van € 18,99 naar € 14,99! In deze handleiding neemt de populaire boswachter Peter Wohlleben ons mee op een ontdekkingsreis door de verborgen wereld van bomen en het bos.
Kortingsbon het bos

Boekenweekgeschenk
De hele week draait om lekker lezen en daarom is het feest in zowel de boekwinkels als in de bieb. En bij een feestje, hoort een cadeautje! Bij besteding van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken ontvang je van 10 t/m 18 maart 2018 gratis het Boekenweekgeschenk Gezien de feiten van Griet Op de Beeck.

Op deze pagina