Zwart zout

Zwart zout Deel 2
Zwart zout Deel 2
Zwart zout , de tweede Tuva-thriller van Will Dean, is een onweerstaanbare combinatie van geraffineerd Brits thrillerwerk en de onmiskenbare sfeer van Scandithrillers.

Samenvatting

TWEE LICHAMEN
Eén zelfmoordgeval. Eén moord in koelen bloede. Zit er een verband tussen deze twee zaken? En wie heeft het eigenlijk voor het zeggen in het Zweede dorp Gavrik?

TWEE DROPJES
Zwarte zoute Grimberg-dropmunten bedekken de ogen van de vermoorde man. De hashtags #Veerman en #Dropmoord worden trending en de lokale bevolking begint munitie te hamsteren.

TWEE WEKEN
Tuva Moodyson, de dove verslaggever bij de lokale krant, heeft twee weken om de zaken te onderzoeken voordat ze met haar nieuwe baan in het zuiden van het land begint. Een sneeuwstorm zorgt dat Gavrik volledig is afgesloten van de bewoonde wereld. De inwoners, die al onrustig zijn door het gebeurde, voelen zich geïsoleerder en angstiger dan ooit. Tuva waagt zich in de Grimberg-fabriek om de moordenaar te stoppen, voordat ze het dorp voorgoed zal verlaten. Maar… zal de Veerman haar laten gaan?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978827
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Will Dean
Vertaler: Catalien van Paassen, Willem van Paassen
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 448
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 14-09-2021

Specificaties

ISBN: 9789046173398
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Will Dean
Vertaler: Catalien van Paassen, Willem van Paassen
Voorlezer: Miryanna van Reeden
Prijs: 13,99
Duur: 13 uur en 22 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 06-10-2021
Zwart zout Deel 2
Zwart zout Deel 2
E-book:
12,99

Leesfragment

1.

Er ligt een Volvo in de greppel en volgens mij ligt hij daar al een tijdje. Ik rem behoedzaam. De spijkerbanden van mijn pick-uptruck bijten in het ijs en brengen mij tot stilstand. Wit en werkelijk doodstil.
Het schermpje op mijn dashboard geeft -19 °C aan. Ik zet mijn muts op en duw de oorflappen opzij zodat die mijn gehoorapparaatjes niet in de weg zitten, en dan zet ik de verwarming hoog, laat de motor stationair draaien, open mijn portier en stap uit…
De Volvo ziet eruit als een ijsklontje, allemaal rechte lijnen en fonkelende ijskristallen, geen enkel teken van leven, geen kleur of kenmerk om naar te kijken. Hij helt zwaar over naar rechts waardoor ik ongeveer op ooghoogte sta met het zijraampje van de bestuurder. Mijn gehandschoende knokkel klinkt dof op het berijpte glas dus wrijf ik met mijn hand over het raam maar het is met keihard ijs bedekt.

Gerelateerde artikelen

12 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Wij geven 10 leestips.

Blog
Lees meer