Als het niet had gesneeuwd

Kort verhaal met voorpublicatie van Nachtmerries
Als het niet had gesneeuwd

Samenvatting

Ze zeggen dat sneeuw alles in de wereld bedekt wat laag, verachtelijk en lelijk is… Maar onder dat witte tapijt blijft de lelijkheid.

Rechercheur Lacey Flint is nog aan het bijkomen van een vorige zaak als zij een oproep van de meldkamer binnenkrijgt. Ze komt als eerste op de genoemde plek aan en is daar getuige van een gruwelijke misdaad. Achteraf blijkt dat ze niet de enige getuige is geweest. En dan duiken de daders een paar dagen later op in haar tuin…

Als het niet had gesneeuwd is een kort verhaal van Sharon Bolton dat ze tussen de eerste twee boeken over Lacey Flint, Zielsgeheim en Nachtmerries , in schreef. INCLUSIEF VOORPUBLICATIE VAN NACHTMERRIES dat 14 januari 2014 verschijnt.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044972795
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Sharon Bolton
Vertaler: Anda Witsenburg
Prijs: 1,99
Aantal pagina's: 79
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 10-12-2013
Als het niet had gesneeuwd
E-book:
1,99

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

5 thrillers om te lezen in de winter

In de winter is het natuurlijk geweldig om een bijpassende thriller te lezen; het liefst eentje die zich afspeelt op een afgelegen plek en waarin bergen sneeuw de revue passeren. Koude rillingen gegarandeerd!

Blog
Lees meer