DCI Banks – Woensdagkind

DCI Banks – Woensdagkind Deel 6
DCI Banks – Woensdagkind Deel 6

Samenvatting

Wanneer twee maatschappelijk werkers op een dag bij Brenda Scupham aankloppen, vermoedt ze niets. Ze beweren dat ze aanwijzingen hebben dat haar dochter Gemma misbruikt wordt en dat ze een onderzoek zijn gestart. Brenda, die zeer geïntimideerd is door de twee gezagdragers, werkt gedwee mee. En zo kan het gebeuren dat op klaarlichte dag de zevenjarige Gemma bij haar moeder wordt weggehaald. Pas als haar dochter de volgende dag niet volgens afspraak wordt teruggebracht, realiseert Brenda zich dat er iets niet in de haak is. Dat ze een verschrikkelijke fout heeft begaan. Inspecteur Alan Banks leidt het onderzoek, maar wanneer dagen voorbijgaan zonder een teken van leven van Gemma of haar ontvoerders, vreest hij voor haar leven. Om losgeld is het de ontvoerders duidelijk niet te doen, gezien de armoede waarin Brenda leeft. En de laatste tijd zijn er verscheidene ontvoeringen geweest waarbij de kinderen het slachtoffer werden van seksueel misbruik. Of erger nog: geofferd werden tijdens satanische rituelen...

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789022993972
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Peter Robinson
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 262
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 10-05-2008

Specificaties

ISBN: 9789044960143
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Peter Robinson
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 264
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 24-08-2009
DCI Banks – Woensdagkind Deel 6
DCI Banks – Woensdagkind Deel 6
Paperback:
22,99
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

De beste Nederlandse thrillers

Benieuwd wat de beste spannende boeken van eigen bodem zijn? Wij geven je 10 leestips voor thrillers die zich in ons koude kikkerlandje afspelen.

Blog
Lees meer

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer