DCI Banks – Kil als het graf

Samenvatting

De carrière van Alan Banks is op een zijspoor behind. Groot is dan ook zijn verbazing als de man die hiervoor verantwoordelijk is. zijn directe chef Jimmy Riddle, zijn hulp inroept. Riddles zestienjarige dochter is een halfjaar geleden van huis weggelopen en nu zijn op een pornosite naaktfoto's van haar verschenen.
Riddle wil nier dat or een officieel onderzoek komt. want dat zou zijn imago en daarmee zijn carrière schade kunnen berokkenen. Banks krijgt het verzoek in alle stilte en buiten do politiekanalen om Emily Riddle te vinden. Het spoor leidt naar de Londense wijk Soho. en vervolgens naar Little Venice, waar Banks Emily Riddle vindt. Maar dan neemt de zaak een onvenvachte wending, die Banks dwingt in hot persoonlijk verleden van Jimmy Riddle to duiken.

'In Kil als het graf verweeft auteur Peter Robinson moeiteloos de externe intrige met hot persoonlijke leven van de hoofdinspecteur.' - Hans Knegtmans, Het Parool

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789022988022
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Peter Robinson
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 390
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 16-07-2004

Specificaties

ISBN: 9789044961652
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Peter Robinson
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 7,49
Aantal pagina's: 390
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 25-11-2009
DCI Banks – Kil als het graf Deel 11
DCI Banks – Kil als het graf Deel 11
Paperback:
20,99

Gerelateerde artikelen

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: Paula Hawkins, Hillary Clinton en Louise Penny, Suzanne Vermeer, Marc Raabe, Will Dean en Jørn Lier Horst.

Blog
Lees meer