Een langzaam smeulend vuur

Een langzaam smeulend vuur
Een langzaam smeulend vuur
Een langzaam smeulend vuur

De nieuwe thriller van de wereldwijde bestsellerauteur Paula Hawkins, die internationaal doorbrak met Het meisje in de trein .

Samenvatting

Kijk nu toch wat je hebt gedaan.

Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.
Drie vrouwen die elkaar niet kennen, met elk een andere relatie tot de vermoorde jongen. Drie vrouwen die – om verschillende redenen – vol wrok zitten. Die, zich ervan bewust of niet, branden van verlangen om het onrecht dat hen is aangedaan te wreken. En waar het wraak betreft, kunnen ook goede mensen in staat zijn tot vreselijke dingen. Hoe ver zou elk van deze vrouwen gaan voor gerechtigheid? En hoe lang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?

Goed om te weten

  • Paula Hawkins brak internationaal door met Het meisje in de trein, dat ook werd verfilmd met in de hoofdrol Emily Blunt
  • Meer dan 600.000 boeken van Paula Hawkins verkocht in Nederland en België
  • Wereldwijd 23 miljoen exemplaren verkocht van Het meisje in de trein

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400513969
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Paula Hawkins
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 31-08-2021

Specificaties

ISBN: 9789044933017
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Paula Hawkins
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 31-08-2021

Specificaties

ISBN: 9789046175286
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Paula Hawkins
Voorlezer: Miryanna van Reeden
Prijs: 15,99
Duur: 9 uur en 41 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 03-09-2021
Een langzaam smeulend vuur
Een langzaam smeulend vuur
Een langzaam smeulend vuur
Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Fragment

In Laura’s hoofd zei Deidre: Het probleem met jou is dat je foute keuzen maakt, Laura.
Je hebt helemaal gelijk, Deidre. Niet bepaald iets waarvan Laura had gedacht dat ze het ooit zou zeggen of zelfs maar denken, maar zoals ze daar in haar badkamer stond, bevend, met bloed dat warm en gestaag uit de snee in haar arm gutste, moest ze toegeven dat die denkbeeldige Deidre de spijker op de kop sloeg. Ze leunde naar voren en drukte haar voorhoofd tegen de spiegel zodat ze zichzelf niet in de ogen hoefde te kijken, maar omlaagkijken was erger, want op die manier kon ze het bloed uit haar zien wellen, en dat maakte dat ze duizelig werd en het gevoel kreeg dat ze moest overgeven. Wat een hoop bloed. De snee was dieper dan ze had gedacht, eigenlijk moest ze naar de Spoedeisende Hulp. Maar ze piekerde er niet over.
Foute keuzen

Artikelen over Paula Hawkins

9x thrillers voor een spannende herfst

De donkere dagen van de herfst zijn de perfecte tijd om in je favoriete leesstoel neer te ploffen met een goede thriller. Wij hebben 9 boekentips!

Blog
Lees meer

8 thrillers met een geweldige plottwist

Het zijn de thrillers die je het hele verhaal op het puntje van je stoel weten te houden, om met je met het einde er zelfs vanaf te blazen. Thrillers met een plottwist die zelfs de doorgewinterde thrillerlezer niet snel vergeten zal. Wij hebben 8 spannende boeken met verrassende plottwists voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer