Sterf voor mij

Sterf voor mij Deel 1
Sterf voor mij Deel 1
Sterf voor mij Deel 1
Sterf voor mij is het eerste deel in de razendspannende Zweedse thrillerserie met in de hoofdrol Henrik Hedin.

Samenvatting

Caroline en Gustav hebben het perfecte leven. Ze hebben alles waar ze ooit van droomden: kinderen, geluk, succes, geld en vrienden – en talloze volgers op social media, waar ze de hoogtepunten van hun jaloersmakende leven delen.

Maar wat zou er gebeuren als ze opeens niets meer zouden hebben?

Op een ochtend in augustus verdwijnen de zwangere Caroline en haar twee jonge dochters spoorloos. De omstandigheden rond hun verdwijning zijn vreemd en een massale zoektocht wordt gestart onder leiding van Henrik Hedin en Leia Kaplan, twee van Zwedens meest prestigieuze criminele onderzoekers. Algauw wordt duidelijk dat niets is wat het lijkt. De klok tikt, en Henrik en Leia hebben nog maar weinig tijd om uit te vinden wat er gebeurde in het leven van dit volmaakte stel.

Goed om te weten

  • Een echte Scandinavische pageturner
  • Voor de liefhebbers van B.A. Paris en Nicci French
  • Speelt zich grotendeels af in Malmö

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515147
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Mikaela Bley
Vertaler: Corry van Bree
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 432
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 05-01-2023

Specificaties

ISBN: 9789044934465
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Mikaela Bley
Vertaler: Corry van Bree
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 05-01-2023

Specificaties

ISBN: 9789046177280
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Mikaela Bley
Vertaler: Corry van Bree
Voorlezer: Willemijn de Vries
Prijs: 15,99
Duur: 11 uur en 5 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 19-01-2023
Sterf voor mij Deel 1
Sterf voor mij Deel 1
Sterf voor mij Deel 1
Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Leesfragment

Gustav

De snelheid van het licht is zijn enige beperking, herinnert hij zichzelf terwijl zijn ogen hem aanstaren vanaf de ingelijste omslagen van verschillende zakelijke tijdschriften. Zijn hele carrière met alle successen is in die portretten gebundeld. De Deense analytici in hun gekreukte, goedkope kostuums observeren hem loom vanaf de andere kant van de mahoniehouten tafel terwijl hij de groeiprognoses bespreekt.
Gustav kijkt op zijn horloge. ‘Waar is Rasmussen?’ vraagt hij op scherpe toon. Het lukt hem niet om zijn irritatie nog langer te verbergen. Hij heeft ruim een maand op deze bespreking gewacht en nu neemt Rasmussen niet eens de moeite om zelf te verschijnen. Het is respectloos. Wat moet hij met deze kneuzen die geen mandaat hebben om investeringsbeslissingen te nemen? GameOn is een van de meest capabele groeibedrijven op de gokmarkt en Gustav weet meer over de online gokbranche dan wie dan ook in heel fucking Europa. Een jaar geleden had hij tegen hen gezegd dat ze moesten oprotten. Hij heeft een dubbele espresso nodig, of iets nog sterkers. Op het moment dat hij opstaat wordt er op de deur geklopt. ‘Ja?’ zegt hij en hij draait zijn hoofd verontwaardigd naar de deur, waar Filippa met een rood hoofd is verschenen. ‘Ik… Het spijt me heel erg dat ik stoor, maar ik heb een telefoongesprek waarvan ik denk dat je het moet aannemen.’

Artikelen over scandinavische thrillers

10 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer

10 thrillers over vermissingen

Niet alle thrillers gaan over gruwelijke moorden. Veel spannende boeken zijn juist spannend doordat je als lezer niet weet wat er precies met het slachtoffer gebeurd is. Leven ze nog of is er toch moord in het spel? Wij geven je 10 boekentips voor thrillers over vermiste personen. Lees dus snel verder!

Blog
Lees meer