De smaak van moord

Bunburry - een cosy crime-serie

Miss Marple meets Oscar Wilde in deze cosy mystery-serie, die zich afspeelt in de Cotswolds.   De smaak van moord is het derde boek in de Bunburry-reeks.

Samenvatting

Een lokale boer van vleesrunderen wordt dood gevonden en Betty Thorndike, vegetariër en Bunburry’s enige lid van de Groene Partij, wordt als verdachte gezien. Ongeacht wat iedereen lijkt te geloven, is Betty absoluut niet de vriendin van Alfie McAlister. Maar Alfie weet wel hoe het is om valselijk beschuldigd te worden, en roept de hulp in van zijn mede-amateurdetectives, Liz en Marge, om erachter te komen wie er wel verantwoordelijk is. Alleen is er een probleem wat een onderzoek op een boerenbedrijf betreft – Alfie is bang voor koeien…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935561
NUR: 330
Type: E-book
Auteur(s): Helena Marchmont
Prijs: 2,99
Aantal pagina's: 97
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 17-08-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178317
NUR: 330
Type: Luisterboek
Auteur(s): Helena Marchmont
Vertaler: Guus van der Made
Voorlezer: Gaby Milder
Prijs: 3,99
Duur: 3 uur en 19 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 17-08-2023
De smaak van moord Deel 3
De smaak van moord Deel 3
E-book:
2,99

Gerelateerde artikelen

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

12 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer

9x thrillers voor een spannende herfst

De donkere dagen van de herfst zijn de perfecte tijd om in je favoriete leesstoel neer te ploffen met een goede thriller. Wij hebben 9 boekentips!

Blog
Lees meer