De smaak van moord

Bunburry - een cosy crime-serie

Miss Marple meets Oscar Wilde in deze cosy mystery-serie, die zich afspeelt in de Cotswolds.   De smaak van moord is het derde boek in de Bunburry-reeks.

Samenvatting

Een lokale boer van vleesrunderen wordt dood gevonden en Betty Thorndike, vegetariër en Bunburry’s enige lid van de Groene Partij, wordt als verdachte gezien. Ongeacht wat iedereen lijkt te geloven, is Betty absoluut niet de vriendin van Alfie McAlister. Maar Alfie weet wel hoe het is om valselijk beschuldigd te worden, en roept de hulp in van zijn mede-amateurdetectives, Liz en Marge, om erachter te komen wie er wel verantwoordelijk is. Alleen is er een probleem wat een onderzoek op een boerenbedrijf betreft – Alfie is bang voor koeien…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935561
NUR: 330
Type: E-book
Auteur(s): Helena Marchmont
Prijs: 2,99
Aantal pagina's: 97
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 17-08-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178317
NUR: 330
Type: Luisterboek
Auteur(s): Helena Marchmont
Vertaler: Guus van der Made
Voorlezer: Gaby Milder
Prijs: 3,99
Duur: 3 uur en 19 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 17-08-2023

Gerelateerde artikelen

Q&A met Carina van Leeuwen

Wanneer is iets een cold case en wat maakt iemand een goede forensisch rechercheur? En in hoeverre gebruikt zij haar zaken als inspiratie voor haar boeken?

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer