Onderweg naar een moord

Bunburry - een cosy crime-serie

Miss Marple meets Oscar Wilde in deze cosy mystery-serie, die zich afspeelt in de Cotswolds. 'Onderweg naar een moord' is het tweede boek in de Bunburry-reeks.

Samenvatting

Alfie ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn tante hem niet alleen een cottage heeft nagelaten, maar ook een klassieke Jaguar. Hij heeft echter zijn redenen om geen auto meer te rijden. De beste vriendinnen van zijn tante, Liz en Marge, halen hem over om toch weer achter het stuur te kruipen. Maar dat is pas het begin van zijn problemen. Alfie merkt dat het een bijzonder slecht idee is om de lokale politieagent tegen je in het harnas te jagen. Vooral als hij zich op de plek van een moord bevindt en de agent hem als verdachte aanwijst. Er zit maar een ding op: Alfie moet de werkelijke moordenaar zien te vinden, en zal hiervoor moeten rijden zoals hij nooit eerder heeft gedaan…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044935554
NUR: 330
Type: E-book
Auteur(s): Helena Marchmont
Vertaler: Guus van der Made
Prijs: 2,99
Aantal pagina's: 93
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 06-07-2023

Specificaties

ISBN: 9789046178300
NUR: 330
Type: Luisterboek
Auteur(s): Helena Marchmont
Vertaler: Guus van der Made
Voorlezer: Gaby Milder
Prijs: 3,99
Duur: 3 uur en 14 minuten
Uitgever: Heartbeat
Verschijningsdatum: 06-07-2023

Gerelateerde artikelen

Q&A met Carina van Leeuwen

Wanneer is iets een cold case en wat maakt iemand een goede forensisch rechercheur? En in hoeverre gebruikt zij haar zaken als inspiratie voor haar boeken?

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer