In de vuurlinie

In de vuurlinie Deel 19
In de vuurlinie Deel 19

Samenvatting

Nick Stone is terug in Londen, waar hij hoopt het wat rustiger te krijgen. Maar hij heeft het helemaal mis. Zodra hij voet op Britse bodem zet, wordt hij onder druk gezet door de Uil – een man met veel macht en totaal geen scrupules. Stone kan geen kant op en besluit een deal te sluiten. In ruil voor zijn eigen veiligheid, wordt hem gevraagd een eenvoudig klusje te klaren. Een jonge vrouw opsporen, ontvoeren en aan de Uil uitleveren. Een vrouw die er alles aan doet om niet gevonden te worden. En voor het eerst in lange tijd staat Stone er niet alleen voor.

In een uithoek van het Verenigd Koninkrijk traceren Stone en zijn maten hun doelwit. Ze hebben echter niet zomaar iemand gevonden, maar een van de beste hackers ter wereld. De vrouw is zo goed, dat ze met haar werkzaamheden de westerse wereld volledig zou kunnen destabiliseren. En wat een eenvoudige opdracht leek, lijkt verstrekkende gevolgen te krijgen. Haast als vanouds komt Stone binnen de kortste keren in de vuurlinie terecht…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044976601
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Andy McNab
Vertaler: Fanneke Cnossen
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 312
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsdatum: 13-11-2017

Specificaties

ISBN: 9789046171448
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Andy McNab
Vertaler: Fanneke Cnossen
Voorlezer: Roel Fooij
Prijs: 9,99
Duur: 10 uur en 36 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 04-01-2018
In de vuurlinie Deel 19
In de vuurlinie Deel 19
E-book:
7,99

Gerelateerde artikelen

Tijd en plaats van 6 historische romans

Met een historische roman reis je terug in de tijd, maar de tijd waarnaar je terugreist verschilt per roman. Hier vind je 6 historische romans met de bijbehorende tijd én plaats!

Blog
Lees meer

5 Romans met tieners in de hoofdrol

Het lezen van romans met tieners en jong volwassenen in de hoofdrol zorgt dan ook voor een unieke leeservaring. Lees jij graag boeken met tieners en jong volwassenen in de hoofdrol? Wij hebben 5 leestips!

Blog
Lees meer

5x tips voor Pride (en erna)

Het is prideweek. Ooit begonnen als protest voor gelijke rechten van lhbti+’ers, nu voornamelijk een viering van gender- en seksuele vrijheid en een belangrijk moment van zichtbaarheid. Wij tippen je een aantal queer boeken, waarmee je prideweek het hele jaar lang kunt vieren.

Blog
Lees meer